Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 15 ani. Cum arată Eliza acum

Anii au trecut, iar fiica celei mai în vârstă mame din România a împlinit 15 ani. Adriana Iliescu a prezentat-o acum pe Eliza. 

La 66 de ani, Adriana Iliescu şi îndeplinit cea mai mare dorinţă. A făcut atunci o fertilizare in vitro, a rămas însărcinată, iar după 9 luni de zile s-a născut cea care o face fericită nemărginit.

E vorba de Eliza, fiica ei. Aceasta a crescut mult, a împlinit deja 15 ani. Putem spune că e o adevărată domnişoară

care în curând va merge şi la facultate. Acum este la liceu, are note foarte bune, se pare că Adriana Iliescu se ocupă mult de educaţia ei. 

”Suntem foarte bine amândouă, sănătoase, cu ajutorul lui Dumnezeu. Eliza este cuminte, este bursieră, a terminat anul trecut cu 9,45′‘, a spus Adriana Iliescu, potrivit wowbiz.

Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 15 ani. Cum arată Eliza acum

Fiica celei mai bătrâne mame din România, Eliza Maria Bogdana Iliescu, s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giuleşti. Mama ei a făcut eforturi uriaşe pentru a găsi un medic care să-i facă fertilizare in vitro la vârsta de 66 de ani.

Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 15 ani. Cum arată Eliza acum

Eliza a întrebat-o pe Adriana Iliescu cine e tatăl ei

„M-a întrebat unde e taticul ei. I-am spus că tăţi este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza ştie că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea şi o să-i povestesc totul”,a mărturisit Adriana Iliescu.

Eliza nu îşi va cunoaşte însă tatăl. Adevărul este că, în cazul fertilizărilor in vitro, donatorii sunt anonimi. scrie okmagazine.ro

DISTRIBUIE PE: