DESPRE NOI

YTB.RO este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul national a fost lansat ca site oficial în ianuarie 2016.

Ideea lansării unui site al comunității romanesti a apărut din luna decembrie a anului 2016 și a funcționat în spațiul virtual.  De-a lungul timpului am încercat în permanență să aducem îmbunătățiri acestui proiect, raportându-ne la nevoia de informare a celor care au apreciat și apreciază în continuare munca pe care o facem, promovând de fiecare dată lucrurile frumoase care se petrec în această comunitate încărcată de tradiții.

Într-o eră a generației Facebook, ytb.ro încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Chiar dacă ne-ați putut găsi pe diferite domenii în acest spațiu virtual, cu speranța reușitei promovării unei zone destul de sărace în informație, ytb.ro rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.

Anul 2017 a însemnat obținerea premiului pentru jurnalism, acordat pentru întreaga activitate ytb.ro susținută în anul precedent. Acest premiu, venit din partea grupului de presă EXCLUSIV, a însemnat recunoașterea meritelor Aram Florea pe plan local dar, mai presus, obligația de a continua activitatea în acest domeniu, prezentând tot ceea ce este mai frumos într-o comunitate care abundă de tradiții și frumuseți ale naturii care o înconjoară.

Dorind în permanență să ofere profesionalism, ytb.ro devine membru al Asociației Jurnaliștilor Români de Pretutindini, ideea unei prese mai pozitive care să arate părţile bune ale comunităţilor de români de pretutindeni fiind ceea ce ytb.ro reprezintă. Viitorul jurnalismului este în zona online, radio, publicaţii și chiar televiziuni online, acest lucru fiind din ce în ce mai vizibil însă, presa tipărită rămâne dragostea oricărui jurnalist.