Ce studii are, de fapt, Mirela Vaida! Toată lumea o cunoaște de la televizor, dar puțini știu ce școli a absolvit vedeta de la Acces Direct

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate femei din televiziune și showbiz-ul românesc. Aceasta este văzută zilnic la cârma emisiunii Acces Direct de la Antena 1, însă puțini știu ce școli a absovit vedeta și cu ce note!

Fără doar și poate, Mirela Vaida se înscrie pe lista celor mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, iar asta pentru că de-a lungul timpului a reușit să se perfecționeze din ce în ce mai bine în activitatea pe care o face zilnic în platourile de filmare.

La doar 37 de ani, aceasta se bucură de o carieră de succes, dar și de o familie numeroasă, un soț pe care îl iubește foarte mult, dar și trei copii pe care îi îndrăgește mai mult ca orice!

Zilnic, Mirela Vaida poate fi văzută în platoul Acces Direct, emisiune la cârma căreia se află de mai mult timp.

Totuși, puțini știu că aceasta a absolvit Liceul de Informatică ”Grigore C.Moisil” din Iași cu media 9,62 la bacalaureat, iar între anii 2001-2006 a urmat Facultatea de Drept de la Universitatea din București! Aceasta a absolvit studiile de licență cu o medie foarte bună, 9,35!

Mirela Vaida nu s-a oprit aici cu studiile, și imediat după ce a dat examenul de licență, prezentatoarea de la Antena 1 a făcut două mastere: un master în Dreptul Comunității Europene tot de la Faăcultatea de Drept, dar și un master în Comunicare și Relații Publice din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice din București!

DISTRIBUIE PE: