EXCLUSIV Scenele i-au îngrozit pe vecini. Ce s-a întâmplat în casa Clejanilor, după ce Margherita s-a întors de la Poliție

Viorica a avut o cădere nervoasă după ce fiica sa fost prinsă drogată la volan! Artista a făcut un întreg scandal în plină stradă, care a continuat și seara, în vila acestora, imediat ce Margherita a ajuns acasă!

Margherita, prinsă drogată la volan!

Duminică dimineața, pe când se întorcea de la o petrecere, Margherita, fiica Clejanilor, a intrat cu mașina într-un alt autoturism, provocând avarii serioase. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, pentru a constata cele întâmplate.

Oamenii legii au observat faptul că tânăra de 28 de ani nu era coerentă și părea a avea halucinații, motiv pentru care au testat-o atât pentru alcool, cât și pentru droguri.

Testul pentru alcool a ieșit negativ, însă cel pentru droguri a ieșit pozitiv, motiv pentru care polițiștii au dus-o pe Margherita la INML, pentru a i se preleva sânge, a fost dusă la secție pentru a i se lua declarații. La poliție a ajuns imediat și Ioniță, care a încercat să

minimizeze acțiunile fiicei sale: “Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă, am condus bine. Mai era Johny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Holywood”, a spus Margherita reporterilor.

Scandal și înjurături la miez de noapte!

Ieri, reporterii au mers în fața vilei familiei de la Clejani, încercând să obțină o declarație a Vioricăi. Artista și-a ieșit din minți atunci când a văzut cameramanii la poartă și a avut o reacție furibundă.

A înjurat ca la ușa cortului, a aruncat cu o sticlă de lapte și a udat cu furtunul cu apă reporterii aflați, atenție, în stradă și nu în curtea familiei.

Circul a continuat și după lăsarea serii, atunci când Margherita a ajuns acasă împreună cu tatăl său.

“S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem.

Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură ecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”
Ne-au mărturisit vecinii Clejanilor!

Fuly, diagnosticat cu o boală psihică incurabilă!

În ultimii ani, Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost implicat în fel de fel de scandaluri, ba chiar s-a ales și cu dosar penal, după ce a amenințat că va da foc unui magazin de parfumuri de lux din Capitală.

Mai mult, el a fost acuzat de fosta iubită că ar fi bătut-o în repetate rânduri și ar fi șantajat-o cu imagini compromițătoare.

În urma unui ordin judecătoresc, Fulgy a fost nevoit să își facă un control psihiatric și să urmeze un program de dezintoxicare, datorită
dependenței de droguri.

Medicii l-au diagnosticat pe tânăr cu tulburări de personalitate și urmează un tratament de specialitate pentru a ține boala sub control. scrie playtech.ro

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.