Încă O Lovitură Cruntă Pentru Viorica Și Ioniță De La Clejani. Boala De Care Suferă Fulgy I-A Îngenuncheat. „Nu Au Ce Să-I Mai Facă. Nu Se Mai Vindecă..

Ies la iveală amănunte șocante din viața Clejanilor. Se pare că Viorica și Ioniță au probleme cu ambii copii din cauza drogurilor.

După ce Margherita a provocat un accident rutier și a fost prinsă drogată la volanul bolidului său, acum ies la iveală amănunte absolut incredibile din viața Clejanilor.

Se pare că Viorica și Ioniță de la Clejani nu au probleme doar cu Margherita, ci și cu băiatul cel mic, Fulgy. Se pare că și acesta are mari probleme cu drogurile.

Fulgy de la Clejani, diagnostic crunt de la medici

Lovitură cruntă pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Boala de care suferă Fulgy i-a îngenuncheat: „Nu au ce să-i mai facă. Nu se mai vindecă...”

De câțiva ani încoace, Fulgy a fost implicat în mai multe scandaluri, iar la un moment dat i-a fost întocmit și un dosar penal pentru amenințări și vandalizare.

Mai mult decât atât, din cauza comportamentul bizar al fiului Cejanilor, polițiștii l-au obligat să meargă la un control psihiatric, în urma căruia medicii i-au pus un diagnostic crunt.

De la el nu știi niciodată la ce să te aștepți. Acum este liniștit, iar în clipa următorare face scandal, sparge, devine extrem de agresiv. Nimeni nu îl poate liniști, nici măcar tatăl lui. A fost implicat într-o mulțime de belele, pentru care părinții au scos bani grei ca să le aplaneze.

Lovitură cruntă pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Boala de care suferă Fulgy i-a îngenuncheat: „Nu au ce să-i mai facă. Nu se mai vindecă...”

Nu poate fi controlat. A locuit la hotel câteva luni, așa au vrut el, iar Ioniță, ca să îl potolească, a plătit tot. Nu mai știu nici au lui ce să-i mai facă, cum să îl aducă pe drumul cel bun.

Din păcate, de boala aceasta de care suferă el nu te vindeci niciodată, va trebui să învețe să o controleze și să trăiască așa. Drogurile îi accentuează stările și tulburarea”, au dezvăluit surse din familie pentru Impact.ro.

DISTRIBUIE PE: