Bianca va câștiga Puterea dragostei

După ce s-au certat la cuțite, mai nou, Bianca Comănici și Hamude se ajută la Puterea dragostei

Bianca Comănici este văzută drept câștigătoarea primului sezon Puterea dragostei de către foarte mulți fani ai show-ului!

În ciuda faptului că nu formează un cuplu în acest moment cu vreun băiat din casă, frumoasa femeie este în top-ul preferințele telespectatorilor și nu numai.

În mod surprinzător, Bianca este susținută și de concurenți din casă, în special de bărbați!

Unul dintre ei este Hamude, care, recent, și-a declarat susținerea public față de tânără, în condițiile în care, mult timp, cei doi s-au avut ca șoarecele și pisica în emisiune.

Bianca de la Puterea dragostei iese învingătoare în finală? ”O respect, deoarece luptă pentru ce își dorește”

Astfel, dacă acum ceva vreme, stripper-ul declara că bruneta este o persoană falsă și nu merită să rămână în competiția amoroasă, mai nou, situația s-a schimbat radical sau modul lui de a o percepe este diferit.

În opinia bărbatului, Bianca de la Puterea dragostei iese învingătoare în finală, fiindcă ar merita din plin marele premiu.

”Este o persoană bună, un adevărat personaj pozitiv, care a jucat corect în show. O respect, deoarece luptă pentru ce își dorește.

De aceea, vreau să anunț că îi dau voturile mele. Personal, vreau să o ajut în finală… să câștige. Motivul? La cea de a doua mea intrare în casă, m-am înțeles bine cu ea și i-am văzut caracterul.

Merită ca fanii mei să își îndrepte atenția și voturile către ea”, a spus bărbatul într-un live.

DISTRIBUIE PE: