A inceput scandalul! Oana Zavoranu a rabufnit si a criticat mamele care alapteaza in public: „Mie mi se pare un act grotesc, care imi produce greata si voma in acelasi timp” Cristina Siscanu nu a mai rezistat si i-a raspuns: „Este un suflet negru si tot ce

Oana Zăvoranu s-a aflat, în urmă cu doi ani, în centrul unui scandal răsunător după ce a criticat femeile care alăptează în public. Cristina Şişcanu, proaspătă mămică la vremea aceea, i-a dat o replică dură pentru că s-a simţit foarte jignită de remarca Oanei, potrivit căreia alăptatul unui copil este „un act grotesc’.

„Mie mi se pare un act grotesc, care îmi produce greață și vomă în același timp. Nu cred că sânul unei femei, indiferent dacă este pentru alăptat, trebuie să fie văzut de toți trecătorii dintr-un parc. Nu mi se pare normal’, a spus Oana Zăvoranu în urmă cu doi ani, declaraţie care a atras replici dure în spaţiul public.

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, nu a putut lăsa fără ecou această declaraţie a Oanei Zăvoranu: ‘Mă lasă rece ce spune Oana Zăvoranu. L-a jignit inclusiv pe soţul meu. Nu este normal. Foarte bine că nu-şi doreşte să aibă copii. Îmi este milă de copiii pe care ar putea să-i aibă Oana Zăvoranu. Ea a moştenit averea, noi ne chinuim să ne creştem copiii, muncim pentru fiecare bănuţ. Avem trei, iar unul cu handicap’, a declarat Cristina Șișcanu, potrivit unica.ro.

‘Este un suflet negru. Tot ce atinge distruge. Nu are nicio calitate. Ar trebuie să-mi ridice statuie, eu cresc trei copii. Nu i-am dorit niciodată moartea. Nişte invenţii, nişte prostii. Mă bucur că foarte multe mămici mi-au scris şi că nu se simt timorate de Oana Zăvoranu. Au prins curaj şi alăptează în public fără teamă. Mă doare-n cot de Oana Zăvoranu. Această femeie nu reprezintă nimic pentru mine. Nu a făcut nimic în viaţa ei’, a mai spus Cristina.

DISTRIBUIE PE: