Acuzatii grave pentru primul procuror al cazului Caracal.

Fosta judecatoare Carmen Obarsanu, actualmente avocata, a lansat acuzatii extrem de grave la adresa procurorului Cristian David Popescu, cel care ar fi blocat descinderea in casa lui Gheorghe Dinca spunandu-le politistilor ca trebuie sa astepte sa se faca ora 06:00 pentru a da buzna peste psihopat.

Avocata Carmen Obarsanu de la Timisoara a dezvaluit la Romania TV ca procurorul Popescu a participat la nunta avocatei lui Gheorghe Dinca, deja cunoscuta Cristina Firica.

Cristina Firica, pentru cei care nu au urmarit sirul acestui thriller de la Caracal, este nora lui Gigel Firica, fostul partener de afaceri al lui Dinca de acum mai bine de 15 ani, cel care si-a ridicat un adevarat mausoleu in orasul din Olt.

Despre increngaturile de la Caracal au existat speculatii inca de la inceput, iar unele dintre ele incep sa se confirme treptat. „Colegii mei de la Caracal mi-au spus ca au fost la nunta si domnul procuror a fost invitat de onoare la nunta”, a declarat Obarsanu la RTV.

Nu exista deocamdata nicio dovada care sa sustina informatiile pe care le-a oferit fosta judecatoare la postul de stiri, insa este dubioasa alegerea Cristinei Firica pentru a-l apara pe Gheorghe Dinca, aceasta fiind cea de-a sasea avocata din oficiu a criminalului din Caracal.

De altfel, conform Antena 3, Cristina Firica a fost cea care a stat tot timpul perchezitiilor in curtea si casa lui Dinca, insotindu-l pe suspectul de crime in operatiunea procurorilor DIICOT.

Cazul Caracal este de la o zi la alta incarcat de tot mai multe controverse. Exista suspiciuni chiar si cu privire la modul in care au lucrat cei de la INML, iar acuzatii sunt lansate de aceeasi avocata din Timisoara.

Obarsanu a spus ca exista posibilitatea ca Institutul Mina Minovici sa fi falsificat probele ADN in cazul Alexandrei Macesanu.

sursa fanatik

DISTRIBUIE PE: