Farsa cu paianjenul mutant e geniala. Am ras toata ziua

Am auzit cu toţii expresia „râsul este cel mai bun medicament”, totuşi, puţin dintre noi ştiu că acest lucru a fost dovedit ştiinţific de cercetători. Un bun simţ al umorului şi abilitatea de a râde des poate fi benefic sănătăţii tale fizice, emoţionale şi sociale.

E mai ieftin decât o vizită la doctor şi funcţionează mai bine uneori mai bine decât medicamentele de pe piaţă, aşa că de ce să nu-i dai o şansă.

Râsul joacă un rol important în reglarea conversaţiei de la om la om şi este semnificativ de important în legarea de prietenii între grupuri de persoane. Un simt al umorului bine dezvoltat este important în comunicarea interpersonală şi în atracţie, fiind o practic o competenţă socială. Un simţ al umorului sănătos reuneşte şi crează legături puternice între prieteni şi familie, consolidând identitatea de grup

Citeste si :

Melodia asta este necunoscuta in Romania dar Andra a strans peste 200 de milioane de vizualizari

Andra. O artistă după care suntem înnebuniți cu toții, dar despre a cărei succes știm prea puțin. De pildă, aveați habar că una dintre melodiile nepromovate la noi ale cântăreței are peste 200 de milioane de vizualizări pe Youtube? Probabil că nu, căci piesa respectivă abia s-a auzit la noi deși a apărut în 2017.

Andra continuă să surprindă, iar succesul ei a devenit unul internațional. Una dintre melodiile sale, „Why” (De ce?) a atins un record absolut pentru un artist de la noi. Piesa ei este o mare necunoscută pentru românii ascultători de muzică mioritică, dar face furori prin afară.

Melodia cântăreței are 201,000,000 vizualizări pe Youtube și este una dintre piesele cu care artista a spart gheața peste granițe. Îți prezentăm mai jos videoclipul melodiei cu care artista noastră a reușit să cucerească o Europă întreagă.

Cine e Andra

Alexandra Irina Măruță (n. Alexandra Irina Mihai, la 23 august 1986, Câmpia Turzii) cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune[2] și cântăreață română de muzică pop, și R&B. Primul său disc single, Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.]

Citeste articolul complet aici

DISTRIBUIE PE: