Emily Burghelea si-a dat demisia si spune adevarul! Vulpita este batuta de sotul ei: „Mirela, tu stii ca Viorel o agreseaza pe Veronica si noi trebuie sa ne facem ca ploua? ”

Emily Burghelea, asistenata in emisiunea Acces Direct si-a dat demisia, aducand acuzatii destul de grave in ceea ce priveste cuplul format din Vulpita si Viorel.

Ceea ce a facut-o sa isi dea demisia este faptul ca  Viorel isi bate sotia, iar cei de la emisiune, desi stiu acest lucru, nu fac nimic sa o ajute.

Burghelea si-a spus nemultumirea intr-o postare pe Instagram. Aceasta a postat o poza in platoul de la Acces direct.

„Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei.

Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere!”, este mesajul postat pe Instagram

„Mirela, tu stii ca Viorel o agreseaza pe Veronica si noi trebuie sa ne facem ca ploua? Eu nu pot sa trec peste chestia asta. Chiar nu pot sa trec. A plans la mine inainte de emisiune.

Eu nu pot… Chiar nu pot, Mirela, pentru ca stiu cum e cu chestia. Imi este foarte mila de ea, vreau sa o iau la mine acasa, sa stea la mine”, a spus Emily in timpul emisiunii, in timp ce Mirela Vaida incerca sa o linisteasca.

„Asta e problema lui. El nu a putut, nu a putut, a putut Veronica sa vina la mine… Veronica… mi-a spus clar cu subiect si predicat ca este….batuta, imi pare rau… ca este agresata de Viorel, mi-a aratat urmele.

Am incercat sa semnalez chestia asta, toata lumea s-a facut ca ploua. Nu inteleg, nu inteleg de ce? Ei spun ca nu ar fi asa, dar n-ai cum sa arati vanat si sa ai ditamai vanataia pe mana fara sa te fi batut cineva”, a spus Emily Burghelea intr-un videoclip postat in mediul online.

DISTRIBUIE PE: