Drob mozaic

Drob mozaic

Drob mozaic: un aperitiv sau fel principal inedit, cu aspectul mozaic și aroma sa delicioasă, în care carnea de pui și ouăle se îmbină pentru a forma un preparat atrăgător și gustoas, ideal pentru a impresiona la mese festive sau ca o gustare apetisantă.

INGREDIENTE

  • 500 g pulpă de pui dezosată tăiată cubulețe și înăbușiță în tigaie

  • 500 g ficat de pui înăbușit în tigaie

  • 5 ouă fierte tare tăiate cubulețe

  • O legătură pătrunjel tocat

  • O legătură mărar tocat

  • 1 lingură sare

  • 1 linguriță piper

  • 8 ouă crude

  • 4 căței de usturoi tocați mărunt

MOD DE PREPARARE

  • Într-un vas, amestecăm pulpa de pui, ficatul, pătrunjelul, mărarul, usturoiul, sarea și piperul. Adăugăm și ouăle fierte tăiate cuburi și, în final, ouăle crude.
  • șezăm compoziția într-o formă de chec.
  • Ungem suprafața cu ou și coacem aproximativ o oră.
  • După coacere, feliem și servim!
DISTRIBUIE PE: