Ingrediente:
300 g zahăr
500 ml apă
2 linguri pudră de cacao
150 g unt
500 g biscuiți
1 linguriță esență de rom
1 plic zahăr vanilat
2-3 linguri nucă de cocos
vișine
stafide
miez de nucă
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui blender, mărunțim biscuiții. Adăugăm zahărul vanilat și pudra de cacao și amestecăm bine.
2. Într-un vas, turnăm apa. Adăugăm zahărul și punem la fiert la foc mic. După ce am obținut un sirop omogen, luăm vasul pe foc și adăugăm untul. Turnăm amestecul obținut peste amestecul de biscuiți.
3. Adăugăm esența de rom și amestecăm bine, pe urmă formăm biluțe mici ce le dăm prin fulgi de nucă de cocos sau miez de nucă.
Poftă bună!
DISTRIBUIE PE: