Banel Nicolita rupe tacerea si spune adevarul despre divort: „Nu o femeie a fost motivul!”.

Banel Nicolita a decis sa spuna adevarul despre divortul de sotia sa. Fostul fotbalist s-a despartit de sotia sa, Cristina, femeia cu care are doua fetite.

Fostul international spune ca nu a fost acuzat de infidelitate de fosta lui sotie. Totodata, Banel recunoaste ca a pierdut foarte multi bani la echipa din Faurei pe care a finantat-o.

„Nu o femeie a fost motivul!”

„Sincer, nu ma asteptam sa divortez, dar in viata orice e posibil. Intr-un fel, ma bucur pentru ca nu o femeie a fost motivul, fotbalul a fost. Pentru ca am acceptat sa ma duc la mine, la echipa mea de suflet, la Faurei.

Fosta mea sotie nu a fost de acord si atunci OK si i-am spus „Nu esti de acord, divortam» si am divortat”, a spus Banel Nicolita pentru cancan.ro.

Fostul fotbalist spune ca doar 10-15 persoane au mai ramas alaturi de el.

„In ambele sensuri am fost dezamagit si de oamenii pentru care eu am riscat tot.

Am riscat bani, familie, copii… multe chestii. Si acei oameni nu m-au apreciat. Si atunci durerea e dubla sau tripla in care am suferit foarte mult si stiu doar eu cat de mult am suferit si cat de greu a fost sa trec peste un divort cand stiu ca acei copii au nevoie de ambii parinti.

Eu i-am dat dreptate fostei mele sotii de la inceput. Doar ca imi doream sa ma sprijine. Pentru ca pana la urma fiecare om are nebunia lui, are ceva in cap”, a mai spus fostul jucator.

Regula de aur din casa lui Banel Nicolita

„Ca tata sunt foarte mandru de ele, sunt foarte multumit si le multumesc din toata inima ca sunt alaturi de mine.

Una din fetele mele, cea mica, deja face gimnastica si ma bucur ca a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai placut. Si cea mare face un sport, face scrima”, a spus Banel Nicolita, potrivit spynews.ro.

„Si eu am o scoala de fotbal si ce i-am rugat pe copii sa faca disciplina.

Daca sunt disciplinati, atunci totul va fi ok, daca nu sunt disciplinati, atunci poarta e deschisa si trebuie sa plece in secunda unu. Nu accept jucatori care nu sunt disciplinati”, a mai spus Banel.

DISTRIBUIE PE: