A murit Laurentiu, inginerul aerospatial ajuns pe strazi, fara un acoperis deasupra capului

Laurentiu, inginerul aerospatial ajuns pe strazi, fara bani si fara un acoperis deasupra capului, a murit. Barbatul avea 44 de ani si traia o drama, povestea lui devenind virala pe internet.

Povestea de viata a lui Laurentiu Morarus a reusit sa emotioneze mii de oameni, dupa ce povestea lui a fost publicata pe Facebook de Bogdan Herea, care l-a intalnit intr-o zi de iulie, acum o luna, in centrul Bucurestiului.

La o luna dupa aceasta postare, un fost coleg al lui Laurentiu a anuntat decesul acestuia: „Cu regrete sincere… Tin sa anunt ca colegul nostru Morarus Laurentiu nu mai este printre noi…

Slujba de inmormantare la Biserica Sfantul Ilie din Gaiesti… Dumnezeu sa-l odihneasca in pace… Miercuri, ora 12…”

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Iata postarea care aparuse in urma cu o luna pe retelele sociale:

„Vin de pe strada Ion Campineanu, BUCURESTI unde, pe treptele unei scari, aproape de iesirea spre Intercontinental, am intalnit un OM.

Il vad cu privirea trista si cu o caserola de ciorba in mana. Gandul ii e departe si il sperii cand ma apropii de el. Varsa ciorba si isi cere mii de scuze, crezand ca m-a stropit.

Imi spune: ‹‹Pot sa va pun o intrebare? Eu cum ies din asta?››

El este Laurentiu Morarus, absolvent la Politehnica – Aerospatiala. Are 44 de ani. Povesteste ca a fost un copil sarac si i-a placut sa invete.

Imi spune cu rusine ca facultatea trebuia sa fie 5 ani, dar el a terminat in 6.

Pana acum un an a lucrat ca inginer si i-a mers foarte bine (M-a rugat daca poate intra pe gmail si mi-a arat poza cu el de cand era bine).

De un an sta pe strazi, e dezamagit ca, de cand l-a lasat sotia l-a cuprins si patima bauturii.

Azi a ales sa dea banii pe o ciorba calda in loc de orice altceva. Isi doreste mult macar sa se tunda si sa se barbiereasca.

M-a rugat sa ii dau voie sa sune pe cineva si a dat pe speaker. Era Mamina, cum ii spune el. L-a recunoscut imediat si l-a intrebat

„Ce faci, Laur mami? Ti-a fost frig azi-noapte?” Ea nu il poate ajuta, sta departe si tatal lui nu vrea sa-l primeasca.

Ea il roaga sa mearga la un spital, sa aiba cineva grija de el. Dar el imi spune mereu ‹‹Cum Dumnezeu ies eu din asta?››”

DISTRIBUIE PE: