Vulpița, umilită de Mirela Vaida după ce s-a întors la Acces Direct. „Ai fost o sclavă”

Vulpița de la Acces Direct a avut o viață chinuită, presărată cu neajunsuri și situații de tot felul. Sătulă ca lumea să o blameze ( nu rata: Ministrul Vela, declarație care a șocat România: Când vedeți că cineva strănută și nu are mască puteți suna la 112, e în zona penalului )

pentru ceea ce arată la televizor, Veronica Stegaru a răbufnit și le-a mărturisit tuturor că lucrurile din viața ei au făcut-o să aspire azi la mai mult și să nu se mai mulțumească doar cu sărăcia și reproșurile. 

A venit în București acum 4 luni, atunci când a și apărut pentru prima dată pe sticlă. Aparițiile de la Acces Direct s-au viralizat în mediul online, iar audiența Antenei 1 a început să crească.

Deși este pusă la zid de foarte multe ori pentru lipsa educației și a culturii generale, Vulpița este o tânără cu suflet bun care și-a dorit mai mult de la viață și care, de multe ori, nici măcar nu a știut ce îi rezervă ziua de mâine.

Vulpița, copilărie chinuită

În urmă cu doar câteva zile, la Acces Direct, Vulpița nu a mai suportat și și-a pus în scenă întreaga poveste de viață. Copilăria

Veronicăi Stegaru nu a fost deloc printre cele mai fericite, căci a fost plină de neajunsuri, sărăcie și un trai de pe o zi pe alta.

Nici căsnicia cu Viorel nu a fost cel mai dorit lucru din viața ei. Din cauza faptului că fusese chinuită în copilărie și avusese parte de un trai deplorabil, Vulpița a decis să se căsătorească. La Acces Direct,

aceasta a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că spera la un trai mai bun și avea nevoie de bani, așa că acesta a fost motivul pentru care a fugit din casa părintească și a plecat acasă la Viorel, la Blăgești.

”Nu prea îmi plăcea de Viorel de la început. Avem nevoie de bani. Nu prea eram fericită. Nu eram pregătită, nu prea mi-am dorit un copil că nu știam ce să fac” a spus Vulpița, la Antena 1, cu lacrimi pe față.

Traiul cu soacra de la Blăgești, un adevărat coșmar

În momentul în care s-a căsătorit cu Viorel, Vulpița s-a gândit că va avea parte de o viață mai bună, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Odată stabilită în casa soțului său, Veronica Stegaru a început să se simtă ca într-o cușcă. Fiind extrem de tânără, atât Viorel, cât și mama acestuia au început să o bombardeze pe biata Vulpița cu reproșuri care mai de care mai grave și niciodată nu au fost alături de ea, în nimic.

Tocmai de aceea, după ce a anunțat separarea de Viorel, Vulpița a spus la Acces Direct că vrea să rămână în Capitală, pentru a-și găsi un rost în viață și pentru a-și câștiga singură banii.

Auzind toate aceste lucruri despre Veronica Stegaru, Mirela Vaida a fost la un pas de a izbucni în lacrimi în direct și i-a transmis un mesaj dureros invitatei sale: „Tu ai fost sclavă acolo…” i-a spus Mirela Vaida, Vulpiței, în timp ce aceasta plângea cu lacrimi amare. scrie cancan.ro

Citeste si:

DISTRIBUIE PE: