Vrei si tu bancnota de 20 de lei? Unde o poti gasi si cum o poti avea

In data de 1 decembrie a fost scoasa pe piata noua bancnota de 20 de lei. Pe ea a fost imprimata prima femeie, Ecaterina Teodoroiu. Oamenii au fost interesati, in mod special, de aceasta banconta. In momentul de fata este la mare cautare si a inceput sa fie vanduta la suprapret pe internet.

Daca iti doresti noua bancnota de 20 de lei, o poti gasi pe internet, pe un cunoscut site de vanzari. Totusi, noile bancnote se vand la suprapret.

„Vand fisic de 100 de bancnote de 20 de lei cu Ecaterina Teodoroiu, nu se desface fisicul, nu se dau la bucata. Bancnotele sunt serii de 20-30 consecutive, nu sunt de la 1 la 99”, este unul dintre anunturile pe care le poti gasi pe internet. Pentru aceste bancnote, vanzatorul cere 2.500 de lei, adica cu 500 de lei mai mult decat valoarea inscriptionata.

Pe OLX mai poti gasi bancnota de 20 de lei la preturi cuprinse intre 50 si 100 de lei. „Pliant de prezentare a bancnotei de 20 lei insotit de bancnota din imagine” cu 50 de lei. Noua bancnota de 20 de lei este imprimata pe suport de polimer, in tehnica mixta plana/in relief, cu dimensiuni de 136 x 77 mm si culoare predominant verde oliv.

Daca nu vrei sa platesti mai mult pe aceste bancnote, mai poti face rost de ele de la Trezorerie ori la sucursalele regionale ale Bancii Nationale a Romaniei din Bucuresti, Cluj, Constanta, Dolj, Iasi si Timis.

DISTRIBUIE PE: