Viorica Dăncilă, prima reacție după exit-poll: „Nu am plâns. Nu îmi este teamă că Diaspora va răsturna acest vot”

Viorica Dăncilă a avut o primă reacție după exit-poll-ul afișat la ora 21:00. Conform datelor CURS-AVANGARDE, Viorica Dăncilă este cotată cu 22,5%, iar Dan Barna, cel cu care s-a bătut pentru locul doi, cu 16,4%. Aceste date sunt unele de tip exit-poll și nu reprezintă vreo numărătoare a voturilor.

Viorica Dăncilă: „Suntem în turul doi”

„Suntem în turul doi și vreau să acordăm o atenție deosebită proceselor verbale. Mulțumesc celor care au votat cu inima. Am arătat că suntem alături de români și sperăm că se vor alătura cât mai mulți români. Chiar și cei care au acordat votul altor candidați să ni se alăture”, a declarat fostul premier.

„Votul de azi arată încrederea acordată. Vom veni cu ceea ce am realizat, dar mai ales cu ce vrem să facem.

Lupta noastră nu e împotriva vreunui partid, nu vrem să eliminăm niciun partid politic. Lupta noastră va fi ca până acum, pentru români, pentru echilibru și consens, pentru reprezentarea cu demnitate a țării pe plan intern, dar și pe plan extern”, a mai spus Dăncilă.

„Vrem un vot care să fie dat cu inima”

„Vrem un vot care să fie dat, așa cum am spus, cu inima. Nu am plâns absolut deloc. Am avut încredere, am ținut legătura cu colegii din teritoriu și cu președinții de organizații. Nu am avut niciun moment în care să plângem sau să râdem.

Nu îmi este teamă că Diaspora va răsturna acest vot. Având în vedere că au fost 14 candidați, sunt mulțumită. Uitați, suntem în turul doi cu toate criticile și cu toată campania anti-PSD”, a conchis Viorica Dăncilă.

DISTRIBUIE PE: