Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA pentru pensionari. Ce se intampla cu pensiile romanilor

Premierul Viorica Dăncilă a făcut un anunț de ULTIMA ORĂ pentru pensionari. Aceasta a fost invitata emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3 și a ținut să transmită că pentru Guvernul României pensiile și salariile românilor au reprezentat mereu o prioritate. „Legea Pensiilor e foarte așteptată, s-a lucrat foarte mult și așteptăm ca președintele Iohannis să accepte această lege”, a spus șefa Executivului.

Viorica Dăncilă, anunț de ULTIMA ORĂ pentru pensionari

Viorica Dăncilă știe și unde au greșit social democrații în trecut. Liderul PSD-ului spune că partidul trebuie să aibă o comunicare mai amplă și să nu se mulțumească doar să se apere. „Cred că și aici s-a greșit mult, la capitolul comunicare. Noi, în loc să comunicăm lucrurile făcute, și s-au făcut multe, noi ne-am axat doar pe un domeniu. Noi am vorbit despre un lucru doar când cineva a acuzat. Noi trebuia să fim primii care să comunicăm.

Legat de pensii, știți că pentru noi pensiile și salariile au reprezentat o prioritate. Și chiar de la 1 septembrie creștem punctul de pensie, ceea ce am promis am și realizat. Legea Pensiilor e foarte așteptată, s-a lucrat foarte mult și așteptăm ca președintele Iohannis să accepte această lege. Președintele a încercat să pună obstacole în activitatea Guvernului, fie că vorbim de alegerea miniștrilor sau despre legi.

Ce se întâmplă cu pensiile românilor

Guvernul a fost eficient, guvernarea a fost eficientă și mai avem multe lucruri. E un domeniu în care sunt mari așteptări și mă refer la infrastructură, fie că vorbim de spitale sau autostrăzi. Voi înființa un departament pentru infrastructură, pentru fiecare proiect va fi desemnată o persoană ca să vedem săptămânal ce se întâmplă cu acest domeniu.

Vor face parte mai mulți specialiști care săptămânal vor monitoriza cum funcționează lucrurile pentru această investiție”, a declarat Viorica Dăncilă atunci când a fost chestionată despre legea pensiilor.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.