Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA pentru pensionari. Ce se intampla cu pensiile romanilor

Premierul Viorica Dăncilă a făcut un anunț de ULTIMA ORĂ pentru pensionari. Aceasta a fost invitata emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3 și a ținut să transmită că pentru Guvernul României pensiile și salariile românilor au reprezentat mereu o prioritate. „Legea Pensiilor e foarte așteptată, s-a lucrat foarte mult și așteptăm ca președintele Iohannis să accepte această lege”, a spus șefa Executivului.

Viorica Dăncilă, anunț de ULTIMA ORĂ pentru pensionari

Viorica Dăncilă știe și unde au greșit social democrații în trecut. Liderul PSD-ului spune că partidul trebuie să aibă o comunicare mai amplă și să nu se mulțumească doar să se apere. „Cred că și aici s-a greșit mult, la capitolul comunicare. Noi, în loc să comunicăm lucrurile făcute, și s-au făcut multe, noi ne-am axat doar pe un domeniu. Noi am vorbit despre un lucru doar când cineva a acuzat. Noi trebuia să fim primii care să comunicăm.

Legat de pensii, știți că pentru noi pensiile și salariile au reprezentat o prioritate. Și chiar de la 1 septembrie creștem punctul de pensie, ceea ce am promis am și realizat. Legea Pensiilor e foarte așteptată, s-a lucrat foarte mult și așteptăm ca președintele Iohannis să accepte această lege. Președintele a încercat să pună obstacole în activitatea Guvernului, fie că vorbim de alegerea miniștrilor sau despre legi.

Ce se întâmplă cu pensiile românilor

Guvernul a fost eficient, guvernarea a fost eficientă și mai avem multe lucruri. E un domeniu în care sunt mari așteptări și mă refer la infrastructură, fie că vorbim de spitale sau autostrăzi. Voi înființa un departament pentru infrastructură, pentru fiecare proiect va fi desemnată o persoană ca să vedem săptămânal ce se întâmplă cu acest domeniu.

Vor face parte mai mulți specialiști care săptămânal vor monitoriza cum funcționează lucrurile pentru această investiție”, a declarat Viorica Dăncilă atunci când a fost chestionată despre legea pensiilor.

DISTRIBUIE PE: