Viorica a fost adusă acasă în sicriu, după accidentul înfiorător din Ialomiţa. Fiul femeii, Cosmin, a transmis un mesaj sfâşietor pe Facebook:

Viorica Moise a murit sâmbătă dimineaţă, pe DN2A, în Ialomiţa. Ea şi alte şapte femei au sfârşit spulberate de TIR în timp ce mergeau cu microbuzul la muncă, în Bucureşti.

Doi şoferi şi opt pasagere ale unui microbuz şi-au pierdut viaţa, după ce un TIR a intrat pe contrasens în mijlocul de transport care ducea mai multe femei la serviciu.’

Toate cele opt femei erau de Munteni-Buzău, judeţul Ialomiţa.

Fiul femeii de 50 de ani, Cosmin, a transmis un mesaj sfâşietor pe Facebook, după ce a aflat vestea tragică a morţii mamei lui.

Cosmin Moise, fiul Vioricăi Moise: „Mama … sa ne ierți pentru toate … ai plecat prea devreme , ai lăsat un gol imens in viețile noastre ..acolo sus îl vei întâlni pe tata sa ii spui ca ne e dor de el și nu l-am uitat …te iubim mama și îți mulțumim pentru tot, tot ce ai făcut pentru noi , sper sa ne veghezi mereu și sa ai grija de drumurile noastre …. te iubim !!! Dumnezeu sa te ierte! Mama”

Astăzi, Viorica Moise a fost condusă pe ultimul drum.

Lista victimelor accidentului din Ialomiţa:

– Viorica Moise, 50 de ani, 2 copii

– Aurelia Chiriţă, 31 de ani, 3 copii

– Frusina Mirică, 44 de ani, 2 copii

– Gabriela Botea, 41 de ani, un copil

– Eugenia Drăgulin, 51 de ani, 2 copii

– Irina Matei, 28 de ani, 3 copii

– Alexandra Maria Badea, 22 de ani, un copil

– Lucreţia Dan, 58 de ani;

– Ştefan Cosmin, 43 de ani, şoferul microbuzului, un copil;

– Viorel Ştefan Ilie, 43 de ani, şoferul TIR-ului.

DISTRIBUIE PE: