Doliu pentru un manelist celebru din România! Lacrimi și durere fără margini

Este doliu în lumea manelelor. Tatăl celebrului manelist Liviu Guță, Marin, a decedat. Anunțul cutremurător a fost făcut chiar de cântăreț pe propria lui pagină de socializare.

Doliu pentru un manelist celebru din România! Lacrimi și durere fără margini

Liviu Guță, cunoscut și ca Liviu Cătălin Mititelu, trece printr-un adevărat coșmar după ce tatăl său a trecut în neființă.

Manelistul a făcut anunțul morții tatălui său pe propria sa pagină de Facebook cu un mesaj cutremurător.

”Azi dimineața tatăl meu a încetat din viata! Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer!”, a fost anunțul lui Liviu Cătălin Mititelu.

Liviu Guţă s-a născut în Braşov, dar a renunțat la orașul natal pentru a se muta într-un cartier rezidenţial de pe lângă Bucureşti. Chiar și așa, celebrul cântăreţ de manele nu pierdea nicio ocazie pentru a merge să își viziteze părinții.

Liviu Guță, foarte legat de tatăl și mama lui

„Sunt foarte legat de părinţii mei, aşa că îi vizitez de câte ori pot. Cum am o zi mai liberă, dau o fugă la Braşov să vorbesc cu ei. De multe ori, sfaturile pe care le primesc de la ei sunt cele mai bune ”, spunea Liviu Guţă în urmă cu ceva timp.

În plus, manelistul recunoaşte că, adeseori, când ajunge acasă îi cere mamei sale, Victoria, să îi pregătească mâncarea favorită.

„Mama face o lasagna senzaţională, e răsfăţul meu când merg la Braşov şi am poftă de ceva bun. Ca să nu mai vorbesc de ciorbe, că îmi plouă acum în gură”, mai spunea Liviu Guță.

Tatăl lui Liviu Guță a fost boxeur

Pe de altă parte, a recunoscut că tatăl său, Marin, a fost cel care i-a arătat drumul în viaţă. 

„Tata a fost boxeur, aşa că era foarte riguros. Nu a fost un dur, nu îmi amintesc să îmi fi luat bătaie în copilărie, dar îmi era teamă de el când spunea ceva. Îl ascultam cu sfinţenie, dar acum nu îmi pare rău. Am învăţat multe de la el mai ales când vine vorba de respectarea cuvântului dat. La el, vorba e vorbă, e mai tare decât un contract semnat”, mai spunea Liviu Cătălin Mititelu.

DISTRIBUIE PE: