Viorel, amenințat cu plângere penală! Mirela Vaida l-a pus la zid, în direct: „Tu aici în platou nu mai vii”

În această ediție a emisiunii Acces Direct, Vulpița Veronica și-a făcut apariția extrem de supărată în platou și acesta a fost momentul în care Mirela Vaida l-a pus la zid pe Viorel Stegaru din Blăgești!

Într-o ediție anterioară a emisiunii Acces Direct, Viorel Stegaru s-a enervat atât de tare pe soția sa încât chiar a avut un gest brutal și impulsiv, în încercarea de a-și intimida partenera.

MIRELA VAIDA L-A PUS LA ZID PE VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pe mulți, acest gest i-a făcut să se gândească la faptul că bărbatul este violent atunci când nu se află în lumina reflectoarelor.

Mirela Vaida, prezentatorea emisiunii Acces Direct, l-a confruntat pe Viorel Stegaru din Blăgești, pentru a afla care este adevărul! Și asta nu e tot: vedeta l-a amenințat pe bărbat chiar și cu o plângere penală!

Mirela Vaida l-a criticat dur pe Viorel Stegaru din Blăgești

Viorel, vreau să-ți spun încă de la început faptul că noi de șase luni de zile te cunoaștem, știm, te vedem în direct. Ești un tip care nu se dă în lături de la amenințări și jigniri și eu trebuie să intervin, însă ieri ai făcut un gest care pe toți ne-a pus pe gânduri.

Vreau să te întreb ce aveai de gând să faci dacă nu erai în acest platou de televiziune. Pornirile tale mă duc cu gândul la altceva (…) Îți dau cuvântul meu de onoare, dacă se adeverește ce întreabă lumea, tu aici nu mai vii în platou.

Mă duc cu Veronica să facă plângere penală. Nu suport să știu că bărbații bat femeile. O femeie nu trebuie să accepte așa ceva”, i-a zis rece Mirela Vaida.Mandalorian Boba Fett Might Have Gotten A Lot More Interesting

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube. scrie spynews

DISTRIBUIE PE: