VIDEO. Momentul în care Simona Halep câștigă Turneul de la Wimbledon. Aceasta victorie merita distribuita de toți Românii. BRAVO SIMONA

Simona Halep este noua campioană de la Wimbledon! A avut un meci perfect în fața Serenei Williams, scor 6-2, 6-2. Iată momentul în care a devenit noua regină a tenisului feminin.

Scorul era 6-2, 5-2, iar Simona avea 3 mingi de meci la dispoziție. A servit impecabil și a câștigat al doilea titlu de grand slam din carieră, după cel de la Roland Garros din 2018.

Aflată pe locul 7 WTA, ea este prima româncă care câștigă grand slamul londonez. A fost o întâlnire între doi foști lideri mondiali, dar, în fapt, părea o confruntare între David și Goliat:

Simona Halep avea o singură victorie în cele zece partide jucate până la acum contra celei mai titrate jucătoare din lume aflate încă în activitate. Și exact ca în legendă, „mica forță”, Simona Halep, a câștigat. O victorie cu atât mai merituoasă cu cât a fost și categorică: 6-2, 6-2 în nici o oră de joc contra marii Serena Williams.

DISTRIBUIE PE: