VIDEO. Momentul în care Simona Halep câștigă Turneul de la Wimbledon. Aceasta victorie merita distribuita de toți Românii. BRAVO SIMONA

Simona Halep este noua campioană de la Wimbledon! A avut un meci perfect în fața Serenei Williams, scor 6-2, 6-2. Iată momentul în care a devenit noua regină a tenisului feminin.

Scorul era 6-2, 5-2, iar Simona avea 3 mingi de meci la dispoziție. A servit impecabil și a câștigat al doilea titlu de grand slam din carieră, după cel de la Roland Garros din 2018.

Aflată pe locul 7 WTA, ea este prima româncă care câștigă grand slamul londonez. A fost o întâlnire între doi foști lideri mondiali, dar, în fapt, părea o confruntare între David și Goliat:

Simona Halep avea o singură victorie în cele zece partide jucate până la acum contra celei mai titrate jucătoare din lume aflate încă în activitate. Și exact ca în legendă, „mica forță”, Simona Halep, a câștigat. O victorie cu atât mai merituoasă cu cât a fost și categorică: 6-2, 6-2 în nici o oră de joc contra marii Serena Williams.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.