Victor Slav a intervenit de urgenta dupa ce Bianca Dragusanu a fost lovita cu bestialitate.

Victor Slav a intervenit dupa ce Bianca Dragusanu a aparut ieri cu ochiul vanat si fata tumefiata, cel mai probabil lovita de Alex Bodi.

Victor Slav a luat-o pe Sofia dupa ce Bianca ar fi fost lovita cu bestialitate

Imaginile cu Bianca batuta au facut inconjurul internetului.

Victor Slav a postat o fotografie pe Instagram din care reiese ca lucrurile nu stau deloc bine in viata Biancai.

Fostul prezentator apare alaturi de cainele sau, pe care l-a scos la plimbare in cartierul rezidential unde locuieste.

Pe Instastory, fostul sot al Biancai a postat o poza in care se afla in masina cu micuta Sofia. Probabil scandalurile s-au inmultit, iar Victor a luat fetita pentru a nu mai asista la scandalurile celor doi, Bianca si Alex.

Cum au ractionat fanii fostului prezentator

Dupa aparitia imaginilor cu Bianca batuta, cei doi au fost vazuti in Bucuresti si pareau sa-si fi rezolvat divergentele.

Totusi, fanii vedetei au observat ca aceasta incearca sa isi acopere vanataile de la ochi cu machiaj, iar in putinele iesiri publice pe care le-a avut pana acum nu i s-a vazut foarte bine chipul din cauza mastii de protectie care este obligatorie in spatiile publice.

„Ce barbat bun a, avut Dragusanca 👌, acum celalalt o rupe cu bataia; E singura fiinta care nu te insala, nu-i asa?”, “Victor ai grija de fetita nu o lasa pe mina acelor nebuni.O fi adevarat s-au caterimca dar e jalnic.”, sunt cateva dintre comentariile de pe pagina lui Victor Slav.

DISTRIBUIE PE: