VEȘTI CRUNTE DESPRE TATĂL MĂDĂLINEI MANOLE, INTERNAT CU NOUL CORONAVIRUS: ”SE PREGĂTEȘTE DE ÎNMORMÂNTARE”

Tatăl Mădălinei Manole trece plin clipe de cumpănă. A fost internat în urmă cu două zile, după ce a acuzat mai multe simptome de COVID-19, iar testul avea să iasă pozitiv. Doar că Ion Manole nu răspunde la tratament.

Dureri musculare, lipsa gustului și a mirosului au fost problemele cu care s-a contruntat Ion Manole atunci când a decis să meargă la spital.

Starea lui a devenit, brusc, mult mai gravă, iar acum medicii sunt sceptici în privința șanselor de supraviețuire ale pacientului. 

“Are la activ un atac cerebral, un infarct și multe alte probleme de sănătate. Starea lui de sănătate era, oricum, una precară. Din păcate, organismul lui nu are putere să lupte cu virusul ăsta perfid, care îl omoară puțin câte puțin.

Din păcate, nu răspunde nici la tratamentul cu plasmă, iar medicii nu mai pot face nimic pentru el.

Fiul său, Marian Manole, este conștient de toate aceste lucruri și se pregătește de înmormântare”, au declarat apropiați ai familiei Manole, pentru impact.ro.

Ion Manole a cedat după moartea Mădălinei

Starea de sănătate a lui Ion Manole a început să se deterioreze rapid după moartea soției sale, în 2017. Eugenia Manole a fost răpusă

de cancer pulmonar. Tatăl Mădălinei Manole spune atunci că vrea să moară și el cât mai curând, dar că mai are o ultimă misiune pe pământ:

 “Eu nu mor până nu fac dreptate pentru fata mea! Eu nu-mi dau sufletul până nu scot adevărul, ce s-a întâmplat cu fata mea. Mama ei nu a mai rezistat.

Durere de mamă. Șapte ani să-ți plângi copilul. A cedat. A murit dorindu-și să își mai vadă nepotul pentru ultima dată.

Nu l-a mai văzut de când a murit Mădălina. Eu sper ca Dumnezeu să mă ajute să nu cedez, sper să îmi dea zile să apuc să îi spun nepotului meu adevărul”, declara Ion Manole acum trei ani. scrie cancan.ro

DISTRIBUIE PE: