Vestea serii despre Visarion Alexa! Detaliul incredibil despre ce făcea părintele

Visarion Alexa este așteptat, din nou, la Parchetul General, pentru a se supune percheziției informatice făcute de anchetatori. Acesta trebuie să fie de față atunci când procurorii îi verifică telefonul.

După ce le agresa sexual, le chema la spovedit

Anchetatorii vor să recupereze dialogurile pe care Visarion Alexa le-a purtat pe Telegram cu victimele. În acele conversații, el insista să le vadă din nou și le chema pe femei la spovedanie.

Potrivit unor surse citate de stirileprotv.ro, preotul Visarion Alexa vorbea cu victimele sale pe Telegram, o aplicație rusească mai greu de interceptat. În acele conversații, Preotul le chema pe femei la spovedanie după ce le agresase sexual.

Trebuie menționat că preotul a recunoscut de două ori acuzațiile care i se aduc, o dată în fața polițiștilor, iar a doua oară în fața șefilor săi de la Patriarhie.

Pe lângă femeia care l-a acuzat inițial de abuz sexual au mai apărut, între timp, alte cinci plângeri asemănătoare instrumentate și investigate în acest moment de polițiștii Secției 20.

Visarion Alexa, declarații controversate despre soția sa

În altă ordine de idei, amintim că părintele Visarion Alexa a fost invitat în 2019 să le vorbească tinerilor în cadrul „Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova”, care a avut loc la Iași. Acolo, a spus niște vorbe care atunci au trecut neobservate, dar acum capătă o cu totul altă însemnătate.

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele. Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani”, a povestit Visarion Alexa în prelegerea sa, intitulată „Curs de supraviețuire urbană”.

Mai mult, în timp ce spunea aceste lucruri, ar fi privit insistent o persoană din public, dar care nu era soția sa, conform informațiilor publicate de Impact.

În momentul de față, preotul Visarion Alexa este anchetat de procurori pentru agresiune sexuală după ce o enoriașă, o doctoriță în vârstă de 37 de ani, a depus plângere la poliție împotriva sa. Incidentul a avut loc în timpul unei spovedanii la biserica la care acesta slujea.

Preotul a recunoscut acuzațiile și a fost pus sub control judiciar, iar ulterior plasat în arest la domiciliu. După ce acest scandal a ieșit la iveală, au apărut multe alte femei care au mărturisit că au fost agresate sexual de către Visarion Alexa.

Amintim că Visarion Alexa era popular în rândul enoriașilor, fiind cunoscut chiar și în mediul online.

DISTRIBUIE PE: