Vestea cea mai tristă despre Dan Negru! Ce s-a întâmplat cu marele prezentator de televiziune

Se retrage Dan Negru din televiziune? “Regele Revelioanelor” a spus când va decide să iasă din lumina reflectoarelor.

Celebrul prezentator a vorbit de asemenea, despre nemulțumirile sale în legătură cu televiziunea, un domeniu cu o semnificație aparte pentru el.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi prezentatori TV din țara noastră. Poreclit și „Regele Revelioanelor”, datorită programului de Revelion pe care îl prezintă an de an, emisiunile sale au avut un succes răsunător.

„Dumnezeu a fost bun cu mine în anii ăștia în televiziune. Am colegi care au avut succes cu o singură emisiune sau la o singură televiziune. Eu am avut șansa mai multor succese, de la blonde la copiii, de la farse la revelioane, de la “Jocul cuvintelor”, la “Ciao, Darwin” cu mama natură.

Cândva, Valeriu Lazarov m-a sfătuit să demonstrez că pot să am succes cu mai mult de o singură emisiune în televiziune spunându-mi că în Spania sau în Italia ești considerat „om de televiziune” abia după al treilea format cu succes de audiențe.

Eu am avut norocul atâtor hituri doar pentru că am avut tăria să refuz formatele în care n-am crezut.”, a spus el într-un interviu pentru ciao.ro.

Când va renunța Dan Negru la televiziune
Acesta a spus că va hotărî să renunțe la televiziune atunci când nu se va mai regăsi în niciun format de emisiune.

„Când nu o să mă mai regăsesc în niciun format TV, plec”, a adăugat prezentatorul.

Deși televiziunea este un domeniu cu o semnificație aparte pentru Dan Negru, sunt și aspecte care îl nemulțumesc. Mai exact, nu îi place faptul că în televiziune există discriminare pe criterii de vârstă.

„Eu și Esca suntem excepții într-o regulă nescrisă care consideră că după vârsta de 30 de ani ești considerat în vârstă. Aceasta se datorează faptului că televiziunile din România sunt prea multe și nu își permit să angajeze profesioniști cu experiență care au cerințe financiare diferite”, a spus el.

Ce emisiuni ar scoate Dan Negru din grilă
Întrebat ce fel de emisiuni nu ar mai vrea să vadă la televizor, Dan Negru a răspuns:

„Publicul trebuie educat și nu telecomanda interzisă. O spun eu, cel care a făcut emisiuni cu Mama natură dar omul are dreptul să evolueze.

Telecomanda e aceeași, noi putem să evoluăm. Sunt tâlharul de pe cruce, care s-a întors la final. Mă bucur că “Jocul Cuvintelor”, un concurs despre creiere, are un succes atât de mare la public. Deci, se poate.”

DISTRIBUIE PE: