VESTE TRISTĂ! CINE ERA TÂNĂRA MOARTĂ ÎN ACCIDENTUL DE TREN DIN IAȘI, CÂND BMW-UL A FOST IZBIT ÎN PLIN

Un teribil accident de tren a avut loc la Vlădeni, județul Iași, când un BMW a fost lovit în plin.

Doi tineri și-au pierdut viețile, după ce autoturismul a fost târât câteva zeci de metri pe calea ferată. Cine erau cei doi?

Tragedia s-a petrecut duminică după-amiază, la o trecere

la nivel cu calea ferată. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe secția de cale ferată 608,

în zona comunei Vlădeni, județul Iași, un tren de călători, care circulă pe relația Dorohoi-Iași, a surprins într-un pasaj de cale ferată un autoturism

în care se aflau două persoane. Coliziunea s-a soldat cu decesul celor doi pasageri din autoturism. Traficul feroviar este oprit până la finalizarea cercetărilor.

Se estimează reluarea normală a circulației feroviare în 45-60 de minute”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic din Poliţia Română, potrivit antena3.ro.

Cine era tânăra moartă în accidentul de tren din Iași, când BMW-ul a fost izbit în plin

Se pare că șoferul bolidului nu a văzut la timp trenul care se apropia cu viteză. Maşina în care se afla alături de o tânără de 20 de ani a fost spulberată şi târâtă zeci de metri pe calea ferată. Medicii care au sosit la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi.

Laura Nechifor, absolventă a Universității A.I.Cuza din Iași, de 25 de ani, a murit într-un grav accident feroviar grav, care a avut loc în localitatea ieșeană Vlădeni. Fata, care este din Gara Banca, comuna Banca, se afla în mașina cumpărată pe 13 februarie, din Suceava. Și care era condusă de iubitul ei, Dragoș Păuceanu, de 23 de ani, din Piatra Neamț. Și el lucra în Iași.

Acesta nu a respectat regulile de trecere a căii ferate și a lovit din plin de un tren de călători.

Autoturismul a fost târât aproximativ 150 de metri, iar în urma impactului Laura și Dragoș și-au pierdut viețile. scrie cancan.ro

DISTRIBUIE PE: