Vedeta Exatlon Giani Kiriță are din nou emoții. Fiica sa a picat BAC-ul. Ce face acum Roxana

Fiica lui Giani Kiriță dă BAC-ul din nou! Emoții mari pentru fata vedetei de la Exatlon

Unul dintre cei mai controversați pe care i-a avut Exatlonul are mari emoții. Fiica sa, Roxana, repetă proba la logică și argumentare din cauza faptului că anul trecut nu prea a avut noroc. Cum se pregătește aceasta?

Fiica lui Giani Kiriță dă din nou BAC-ul

Roxana, fiica fotbalistului Giani Kiriță este la a doua încercare în privința examenului maturității.

Se pare că norocul nu a fost de partea sa, ori emoțiile și-au pus total amprenta asupra proaspetei absolvente de liceu, ar spune unii.

Roxana, foarte activă în mediul online, a răspuns unei serii de întrebări legate de viața ei. Unul dintre urmăritorii de pe o rețea de socializare a fost extrem de curios cu privire la studiile fetei.

„Nu ai luat BAC-ul acum un an?”, a întrebat internautul. „Nu, am picat la logică pentru că n-am învățat cât a trebuit”, a răspuns Roxana Kiriță.

Cea din urmă se pare că s-a învățat minte și că și-a asumat greșeala de a nu se pregăti atât cât ar trebui, iar acum o așteaptă din nou același emoții.

Roxa,a fiica lui Giani Kiriță, dă din nou BAC-ul
Roxa,a fiica lui Giani Kiriță, dă din nou BAC-ul

Ce spunea fiica lui Giani Kiriță în urmă cu un an?

Roxama le promisese părinților săi că se va ține de studii și că va termina cu brio. Frumoasa brunetă i-a spus tatălui său că va încerca să ia note onorabile. “Acesta este un an greu pentru mine în ceea ce privește școala. Am BAC-ul cât de curând și știu că părinții mei au așteptări mari de la mine.

Își doresc să obțin o medie bună, iar acum prioritatea mea este învățatul. Asta i-am spus și tatălui meu, când a plecat, că nu o să-l dezamăgesc și o sa învăț”, afirma tânăra în 2018. Un an mai târziu, se află în aceași ipostază și se străduiește să treacă peste examenul maturității pentru a-și vedea mai departe de planuri.

playtech.ro

DISTRIBUIE PE: