A vazut o pisica pe strada si a incercat sa o sperie, dar i s-a parut ciudat cand a vazut ca nu se misca deloc de la locul ei. A vrut sa vada ce e sub ea, dar cand a incercat sa o dea la o parte a incremenit!

Clipul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare si a strans in foarte scurt timp aproape 500.000 de vizualizari.

Totul s-a petrecut intr-un orasel din Rusia, intr-o dimineata, cand un cuplu se pregatea sa plece la serviciu. Cei doi tineri au iesit din casa si s-au indreptat spre masina, dar si-au dat seama rapid ca sub aceasta se afla o pisica.

Pentru a nu o calca din greseala au incercat sa o sperie insa felina era in mod surprinzator de neclintit. In cele din urma au reusit sa dea masina la o parte si sa studieze mai atent animalutul.

In doar cateva minute au aflat si de ce aceasta statea nemiscata: cel mai probabil s-a ascuns seara sub autoturismul cald, in incercarea de a se incalzi.

Pamantul de sub ea insa a inghetat pana dimineata, astfel ca pisica a ramas practic cu labutele prinse intr-un strat gros de gheata. Cum au reusit sa o salveze vedeti in materialul de mai jos:

Source: Frozen Kitty Gets A Second Chance To Live by ViralHog on Rumble

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.