Valentina Pelinel in lacrimi. Cristi Borcea a luat o decizie de ultim moment: El si Mihaela…

Chiar dacă se află în spatele gratiilor, omul de afaceri Cristi Borcea nu se gândește decât cum să prospere, astfel încât viața lui de după închisoare să fie lipsită de griji.

În acest scop, fostul acționar Dinamo s-a întors către prima lui soție pentru a-i face o o nouă propunere de afaceri.

Chiar înainte să fie reținut, Cristi Borcea a împărțit foarte bine atribuțiunile între fostele și actuala lui soție. Astfel, Mihaela Borcea, femeia în care are cea mai mare încredere, administrează afacerile de pe litoral ale fostului ei soț.

Și pentru că face o treabă atât de bună, Cristi are de gând să mai achiziționeze un hotel de care aceasta să se ocupe.

Vrea să-i cumpere al doilea hotel în Olimp

Mihaela administrează în prezent un complex turistic din stațiunea Olimp, iar Cristi ar avea în plan să mai cumpere un hotel în aceeași stațiune.

Aparent, momentan, se duc tratative pentru ca planul să devină realitate. Mihaela, un manager cu experiență, abia așteaptă ca „deal”-ul să se realizeze.

Valentina Pelinel, pusă în plan secund

În timp ce fosta soție capătă din ce în ce mai multe sarcini, actuala soție e pusă în plan secund de către dinamovist. Asta pentru că acesta vrea ca Valentina să se concentreze mai mult pe cei trei copii micuți ai lor. Milan are doar 3 ani, în timp ce gemenele Indira și Rania doar patru luni.

A renunțat la cele două ștranduri din Capitală

E de notorietate faptul că Borcea deținea și două ștranduri de succes în București. La acestea, însă, fostul acționar Dinamo a renunțat înainte să fie pentru a doua oară închis.

El nu le-a vândut, dar le-a închiriat, astfel să câștige lunar o sumă considerabilă fără să facă niciun efort.

DISTRIBUIE PE: