Un tată îşi caută disperat fetiţa: ‘Fiica mea a fost luată din faţa liceului’

Un tată din Bihor îşi caută cu disperare fiica după ce aceasta ar fi fost răpită de un invidiv cu care avea o relaţie şi ar fi fost dusă în Germania.

Totul s-ar fi întâmplat pe 22 octombrie, chiar în faţa liceului din comuna Popeşti, judeţul Bihor.

Potrivit martorilor, Romina Gabriela s-ar fi urcat într-un autoturism marca BMW în care se afla un tânăr cu care aceasta ar fi avut o relaţie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Tatăl fetei a reclamat dispariţia la Poliţie şi a cerut ajutorul oamenilor de pe Facebook pentru ca fiica sa să fie găsită.

“Fiica mea a fost furată de acest individ din faţa liceului Popeşti, Bihor, la data de 22.10.2018. Vă rog frumos dacă îi vedeţi, vă rog să mă sunaţi sau să mergeţi la cea mai apropiată secţie de Poliţie. Vă rog distribuiţi să îmi pot salva fiica din mâna acestui individ. Vă mulţumesc”, a scris Şerban Gobi, într-o postare distribuită de peste 13.000 de oameni.

Vor deveni miliardare în următorii trei ani! Zodiile care încep să atragă banii ca un magnet, încă din iarna 2018. Ești și tu printre ele?

Nu toată lumea are norocul să aibă mulți bani sau cel puțin starea materială pe care și-ar dori-o. Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile care se vor îmbogăți în 3 ani și care vor atrage banii ca un magnet.

Iată care sunt acestea:

CAPRICORN:

Se știe despre acești nativi că sunt extrem de muncitori și ambițioși și în următorii 3 ani vor culege roadele muncii lor. Aceasta va fi răsplata lor!

Deși mulți vor fi sceptici în legătură cu metodele prin care acești nativi vor obține acești bani, capricornii îi vor obține pe cale cinstită, fără să facă nimic neortodox.

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea o ascensiune vizibilă în carieră și este posibil să obțină și bani dintr-o moștenire. Astfel, acești nativ au toate șansele să se îmbogățească.

LEU:

Pentru acești nativi se anunță vești excelente din punct de vedere financiar în următorii 3 ani. Astrele spun că trebuie să aibă răbdare pentru că li se vor umple conturile în curând.

Leii sunt persoane puternice și capabile să ajungă de fiecare dată acolo unde și-au propus, indiferent cât de greu le-ar fi. Ambiția și perseverența lor vor fi răsplătite prin bani.

Pe lângă acest lucru, norocul le va surâde și vor câștiga bani și prin mijloace care nu implică nici un fel de muncă. Este cel mai bine ca acești nativi să se concentreze pe planul financiar în următoarea perioadă și dacă fac asta nu vor regreta.

Citeste mai departe aici