Un tată adevărat nu este cel care plătește facturile – Este cel care înțelege că familia este pe primul loc

Orice bărbat poate deveni tată, poate crea viață. Este nevoie de cineva special pentru a forma, a hrăni și a iubi viața pe care a adus-o pe lume.

Un tată adevărat nu este cel care face destui bani pentru a le cumpăra soției și copiilor cadouri scumpe sau pentru a-i duce într-o vacanță de 10 zile de două ori pe an. Un tată adevărat nu este cel care câștigă destul bani pentru a-și trimite copiii să studieze în școlile de elită sau să plătească facturile.

Un tată adevărat este cel care înțelege că familia stă pe primul loc.

Un tată adevărat este cel care este mereu acolo pentru familia sa. Cel care nu-și abandonează familia când problemele îl apasă. Cel care nu-și lasă familia să se ocupe de probleme, cel care nu renunță la familia sa.

Un tată adevărat și devotat este cel care dorește să facă compromisuri și să-și sacrifice propriile nevoi, dorințe și chiar fericirea de dragul familiei sale. Cel care îi învață pe copiii lui despre iubire și sprijinul necondiționat.

Un tată adevărat și bun este cel care este un exemplu al modului în care femeile trebuie tratate corespunzător. Cel care tratează femeile cu respect, bunătate, demnitate și generozitate.

Un tată adevărat și iubitor este cel care îi învață pe copiii lui despre importanța virtuților de bunătate, onestitate, răbdare și loialitate. Cel care îi învață pe copii să construiască relații bazate pe încredere și respect.

Un tată adevărat și iubitor este cel care îi învață pe copii săi sensul comportamentului corect și decent. Un tată adevărat și devotat este cel care își plasează familia ca fiind cel mai important lucru din viața sa. Un tată adevărat și devotat este cel care servește drept model și inspirație pentru familia sa. Cel care îi încurajează pe copii să lucreze pentru ei înșiși și să se dezvolte personal și profesional. Cel care-i învață să devină cea mai bună versiune a lor.

Un tată adevărat și iubitor este cel care știe ce cântăreți, sporturi și hobby-uri preferă copiii lui, cel care nu-și permite niciodată să fie acaparat de propriile probleme și să-și neglijeze fericirea copiilor lui. Cel care, indiferent de cât de nemulțumit ar fi de propria viață, nu permite niciodată ca acest lucru să afecteze viața copiilor.

Un tată adevărat este cel despre care copiii pot spune cu mândrie: „El este modelul meu, cel mai bun prieten al meu, mentorul meu și antrenorul meu. El este tatăl meu.”
Într-adevăr, având acest tip de tată este o adevărată binecuvântare.

DISTRIBUIE PE: