Un român a cumpărat cireșe dintr-un hipermarket, dar când a ajuns acasă și a văzut ce scrie pe caserolă, nu i-a venit să creadă! Mai cumperi acum?

Un bucurestean a avut parte de un soc atunci cand a cumparat cirese dintr-un supermarket cunoscut!

Dupa ce a cumparat o caserola de cirese din supermarketul unui mall din Bucuresti, un barbat a constatat ca fructele nu puteau fi consumate. Mai exact, coaja lor! Pe eticheta scria clar ca fructele erau tratate cu imazalil si thiabendazole, iar coaja nu se recomanda a fi consumata. Revoltat, tanarul a impartasit povestea in mediul virtual.

„Exista cutit special pentru aceasta operatiune de indepartare a cojilor la cirese?”, s-a intrebat tanarul.

Imazalillul este un fungicid puternic, iar printre efectele asupra organismului se numara cresterea riscului de cancer!

Citeste si:

Poartă tot timpul în buzunar un pachețel de sare. Este foarte important! Trebuie să vezi de ce:

Orice persoană poate experimenta la un moment dat senzaţia de a avea o tensiune scăzută. Pe lângă cei care se nasc cu tensiune mică sau care o moştenesc, pot exista şi momente în care tensiunea scade brusc. Se poate întâmplă oricui, oricât de sănătos ar fi.

Printre simptomele tensiunii scăzute se numără ameţeli, tulburări de echilibru, transpiraţii excesive, senzaţie de leşin, scăderea cantităţii de urină, dureri în dreptul inimii.

Am hotărât să va dezvălui un mic secret care va poate scoate din încurcătură!

Apă cu sare poate redresa rapid tensiunea arterială scăzută. Ai grijă totuşi să nu exagerezi, deoarece excesul de sodiu este dăunător pentru sănătate.

Citeste continuarea aici

DISTRIBUIE ARTICOLUL

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.