Un glonț în ceafă pentru violarea unui copil de 12 ani, este pedeapsa primită de doi pedofili, executați public în Yemen

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre doi pedofili executați în Yemen pentru răpirea, violarea și uciderea unui copil de 12 ani.

Wadah Refat de 28 de ani și Mohamed Khaled în vârstă de 31 de ani, au fost condamnați pentru violul urmat de uciderea unui copil. Băiatul pe nume Mohamed Saad, a fost ucis în luna mai a anului trecut.

Sute de persoane s-au adunat joi în orașul portuar Aden pentru a asista la împușcarea celor doi pedofili. Locul în care au fost executați cei doi a devenit neîncăpător pentru mulțimea care a venit să asiste la execuție.

Cum au procedat cei doi indivizi

Soarta băiatului nevinovat, a fost pecetluită de poftele abjecte ale celor două bestii. Băiatul se juca lângă casa unde locuia unul dintre cei doi indivizi. A fost ocazia așteptată de aceștia, care s-au năpustit spre el, l-au târât în ​​casă și l-au violat.

“După viol, nu l-au putut opri să strige pe copilul care cerea ajutor, așa că unul dintre ei a apucat un cuțit și i-a tăiat gâtul”, sunt mărturiile din instanță care au fost văzute de publicația El Mundo.

O femeie de 33 de ani a fost condamnată la moarte împreună cu cei doi. Aceasta i-a ajutat ​​pe Refat și pe Khaled să dezmembreze corpul băiatului. Execuția ei a fost amânată deoarece este însărcinată, potrivit site-ului web El Mundo.

Yemenul are una dintre cele mai mari rate de execuție pe cap de locuitor din lume, iar împușcarea în ceafă este metoda cea mai comună. Toate condamnările la pedeapsa cu moartea trebuie să fie ratificate de președintele Yemenului.

O echipă desemnată special pune în aplicare sentința în mod public.

Legea SHARIA este aplicată cu sfințenie în această țară. Infracțiunile precum crima, violul, terorismul, adulterul și blasfemia sunt pedeapsite cu moartea.

Execuția publică este o încălcare grotească a drepturilor omului este de părere Sarah Leah Whitson, directorul Human Rights Watch.

Acest lucru este și mai grav în special într-o țară în care capacitatea acuzatului de a se apăra este limitată.

DISTRIBUIE PE: