Un elev din Anglia i-a oferit rucsacul si telefonul unui coleg, s-a întins pe şină şi a fost lovit de tren.

Sam, un băiat de 14 ani din Chertsey, Anglia, şi-a pus capăt zilelor în cursul zilei de luni, fiind lovit de tren în gara din localitate. Băiatul se afla pe peronul gării, alături de alte câteva zeci de persoane, în momentul în care a decis să se sinucidă.

Elevul de 14 ani, din Anglia, s-a sinucis pe motiv că ar fi fost agresat la şcoală
Conform The Sun, băiatul tocmai terminase şcoala şi urma să plece cu trenul spre casă, alături de mai mulţi colegi.

În aşteptarea trenului, Sam i-a oferit rucsacul şi telefonul unui coleg şi s-a întins pe şină chiar în momentul în care trenul se apropia.

Impactul a fost devastator, iar băiatul nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Doctorii chemaţi de urgenţă nu au mai putut decât să constate decesul.

Tragedia i-a şocat pe toţi cei prezenţi la faţa locului. Un paramedic aflat pe peron a căzut în genunchi şi a izbucnit în lacrimi, în timp ce numeroşi elevi au fugit în incinta unui magazin aflat în apropiere şi au strigat că au văzut totul.

Tragedia a produs însă şi o controversă uriaşă. A fost descoperit un bilet de adio şi au apărut informaţii conform cărora Sam şi-ar fi pus capăt zilelor pe motiv că ar fi fost ţinta glumelor proaste puse la cale de alţi colegi la şcoală.

Însă angajaţii şcolii respective neagă că s-ar fi primit vreo plângere în acest sens.

Zeci de persoane au împânzit peronul gării cu buchete de flori şi au adus un ultim omagiu băiatului.

DISTRIBUIE PE: