Un cuplu îngrozit de fotografiile de la nunta lor

Un cuplu fericit din Virginia, SUA, a fost șocat când și-au dat seama că pe poza preferată de la nuntă apărea ceva ciudat între fețele lor. Cei doi tineri au postat imaginea pe Reddit în speranța de a afla cine era acolo.

O față ciudată în spatele lor

Kevin și Christina Denis s-au căsătorit cu câteva luni în urmă și, ca orice cuplu fericit, au dorit să-și împărtășească bucuria cu prietenii și familia. Cu toate acestea, când și-au luat pozele de la nuntă, ceva ciudat a atras atenția lor. Între fețele lor zâmbitoare, se putea vedea o față ciudată, asemănătoare cu cea a unui bebeluș. Cei doi tineri au decis să posteze imaginea pe Reddit în speranța de a afla cine era acolo.

Prietenii lor au făcut glume

În ciuda faptului că poza era înfricoșătoare, prietenii lor au făcut glume pe seama situației. Unii dintre utilizatori au spus că ar putea fi un băiețel, în timp ce alții au sugerat că ar putea fi Satan în persoană. Cu toate acestea, nimeni nu a putut să afle cine era acolo, iar majoritatea oamenilor care au văzut imaginea au spus că era o fantomă.

Utilizatorii de pe Reddit au ajutat cuplul

În cele din urmă, unul dintre utilizatorii de pe Reddit a reușit să modifice imaginea și să șteargă fața ciudată care era în spatele lor. Cei doi tineri au fost foarte fericiți să aibă din nou poza preferată și să o poată împărtăși cu prietenii și familia lor. Cu toate acestea, uneori, încă se întreabă cine era în spatele lor și de ce nu au observat acel detaliu ciudat mai devreme.

Concluzie:

Cuplul fericit din Virginia, SUA, a avut parte de un moment înfricoșător când și-au dat seama că pe poza preferată de la nuntă apărea ceva ciudat între fețele lor. Cu ajutorul utilizatorilor de pe Reddit, cei doi tineri au reușit să modifice imaginea și să șteargă fața ciudată care era în spatele lor. Cu toate acestea, rămâne întrebarea: cine era acolo și de ce nu au observat acel detaliu ciudat mai devreme?

DISTRIBUIE PE: