Un bunic de 74 de ani iubește o tânără de 21 de ani și nimic nu stă în calea iubirii lor: ”Vreau să facem amor la …

Are doar 21 de ani și ar fi putut să aibă orice bărbat, însă a ales să iubească un om de 74 de ani.

Milijana Bogdanovic și logodnicul ei, Milojko Bozic, trăiesc în Pilatovici, Serbia și vor cu orice preț să dovedească lumii că se iubesc sincer.

Există o diferență de 53 de ani între ei, însă acest lucru nu este un impediment în calea dragostei lor.

Tocmai de aceea, cei doi au decis să meargă în cadrul unui show TV din Serbia, unde intenționează să facă s€€x pentru a dovedi lumii întregi că se iubesc.

În ciuda faptului că nu pot face amor în poziția misionarului, întrucât bărbatul de 74 de ani are probleme cu inima, cei doi susțin că au o viață intimă extrem de activă, deoarece folosește Viagra.

Ba mai mult, cei doi îndrăgostiți susțin că fac dragoste în fiecare zi și plănuiesc să facă asta și în cadrul show-ului.

”Bineînțeles că vom face s€€x, de ce nu? Mi-ar plăcea să rămân însărcinată.

Dacă nu se va întâmpla în timpul emisiunii, atunci după ce vom pleca acasă, cu siguranță.”, a mărturisit Miljiana, o brunetă extrem de s€xy, în vârstă de 21 de ani.

”Plănuim să ne iubim și să ne răsfățăm ca și cum am fi acasă. Vreau să le dovedesc oamenilor că dragostea dintre noi este reală.”, a mai spus tânăra.

Bărbatul, în vârstă de 74 de ani, are trei copii, de 40, 35 și 30 de ani, din prima căsnicie, și doi nepoți, de 13 și 11 ani.

De asemenea, cei doi plănuiesc să se căsătorească în luna septembrie a acestui an.

DISTRIBUIE PE: