Un an de la decesul actriței Edith González. Ce dorință nu i-a fost îndeplinită

Edith Gonzales a murit miercuri într-un spital din Ciudad de Mexico. Vestea a fost anunțată joi, în timpul unei emisiuni tv,

unde actriţei de origine mexicană i s-a adus un ultim omagiu. Edith Gonzales era internată la Spitalul Angeles Interlomas, unde urma tratament pentru cancer ovarian.

Colegii actriței și-au exprimat condoleanțele prin mesaje postate pe rețelele de socializare.

Vanessa Claudio, una dintre prietenele lui Edith Gonzales, a afirmat că, din păcate, actriţa nu şi-a putut îndeplini ultima dorinţă, care avea legătură cu fiica ei, Constanza, care pe 17 august împlineşte 15 ani.

„N-a apucat să-i îndeplinească visul Constanzei.

Voia să-i aniverseze cei 15 ani, voia să fie o petrecere mare, conform tradiţiei, la care toată lumea să fie îmbrăcată de gală“, a spus Vanessa Claudio.

Dispariția ei subită a lăsat multă durere în urmă, iar oamenii care au iubit-o au fost distruși. De departe cea mai afectată de moartea actriței a fost fiica ei, Constanza.

Edith González a murit în iunie anul trecut din cauza cancerului ovarian. Actrița a primit acest diagnostic cumplit în 2016,

dar după un lung și anevoios tratament reușise să învingă boala. Anul trecut, cancerul a recidivat într-o formă mult mai violentă, iar corpul lui Edith a cedat.

Mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu fiica celebrei Salome. Aceasta nu a rămas alături de soțul actriței, Lorenzo Lazo, alături de care locuise împreună cu mama ei. Custodia micuței a primit-o tatăl ei biologic, Santiago Creel, cu care adolescenta nu avea însă o relație apropiată.

După mai multe luni în care a stat departe de atenția presei, Constanza, care va împlini 16 ani în luna august, a început să apară în public. Adolescenta a fost la lansarea ultimului film al mamei sale, alături de fratele actriței și de afaceristul Lorenzo Lazo, soțul lui Edith. Discretă și cu zâmbetul pe buze, fiica actriței a încercat să-și ascundă durerea.

Cu toate acestea, Constanza a fost însoțită la fiecare pas de VIctor Manuel Gonzalez, unchiul ei și a evitat să vorbească cu presa.

Adolescenta seamănă perfect cu mama ei și calcă pe urmele ei. Nu doar că e atrasă de partea artistă, dar ea continuă și munca caritabilă a mamei ei. Unchiul Constanzei a mărturisit că nepoata lui nu e neapărat atrasă de actorie, ci mai mult de muzică. Ea adoră să cânte la chitară. scrie infamilie

DISTRIBUIE PE: