Umor romanesc, zeci de milioane de oameni au ras la videoclipul asta. Vacanta mare: Unguru’ Pisti si Ardeleanu”

Umor pur, in stilul caracteristic lui Mugur Mihaescu. Amintirile din copilarie, plimbarile pe dealurile din Sadova, scenele traite in drum spre scoala, dar si scandalurile dintre cele

doua femei i-au fost servit drept sursa de inspiratie pentru a da nastere personajului sau. A mizat pe talentul actoricesc si a castigat potul cel mare.

Nu a fost nici greu, dar nici usor, ne marturiseste acum Mugur. Pentru el, fiecare banut castigat a insemnat multa munca.

Au trecut ani buni si au aparut bani mai seriosi. Tot din actorie, alaturi de gasca „Vacanta Mare”.

Vacamta mare revine pe micile ecrane, din 29 august, pe Kanald!

Mugur Mihaescu, Ani Cretu, Radu Pietreanu, Florin Petrescu s-au amuzat copios la filmarile clipului pentru noul sezon al show-ului marca “Vacanta Mare”, ce va incepe la Kanal D pe 29 august si va fi difuzat in fiecare sambata.

Actorii de la Vacanta Mare si-au intrat rapid in rol si a trait la maximum momentele fie ca instrumentist la tambal, DJ, interpret sau, in ceea ce o priveste pe Ani Cretu, dansatoare focoasa.

“In acest videoclip, eu mimez ca as canta la tambal. Daca as fi cantat, as fi fost un pericol social”, a spus amuzat, Florin Petrescu, cel care il interpreteaza pe Axinte.

Intr-o pauza de la filmari pentru videoclip, Mugur Mihaescu si-a manifestat dorinta ca aceasta reintrepretare, intr-o maniera inconfundabila “Vacanta Mare”, sa devina hit-ul verii in Romania.

“Eu voi fi ‘vocalul’ , Radu va fi DJ-ul, Axinte va canta la tambal, toate personajele din noul sezon ‘

Vacanta Mare’ vor fi in acest videoclip. Speram ca aceasta reinterpetare a melodiei “I’m an Albatraoz” sa se auda vara aceasta pe litoral”, a spus amuzat Mugur Mihaescu.

DISTRIBUIE PE: