ULTIMA ORA! Vesti triste despre Tamara Buciuceanu-Botez. Marea actrița a ajuns de urgență la spital

Actrița Tamara Buciuceanu-Botez a ajuns de urgență la spital, în mâinile medicilor, la vârsta de 90 de ani. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Elias din Capitală cu ambulanța.

Conform DCmedical, celebra actriță ar avea grave probleme de sănătate. Conducerea Spitalului Elias a refuzat să ofere declarații.

”Nu vă pot nici confirma, nici infirma informația”, a declarat managerul unității medicale, Mugur Ardelean pentru sursa citată.

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte! Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani, a vrut să îşi salveze familia

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte. Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani pe 10 august, a avut o copilărie grea. „Am avut o familie unită, cu nişte părinţi extraordinari, care ne-au alimentat de mici dragostea pentru artă.

Eram cinci copii, trei fete şi doi băieţi, şi am avut o viaţă îmbelşugată, până într-o zi…”, a dezvăluit Tamara Buciuceanu, născută la Tighina, în Basarabia, într-un interviu pentru revista Taifasuri.

“În 1940 am plecat în refugiu şi am lăsat tot ce agonisiseră mama şi tata o viaţă întreagă. Am ajuns la bunica, la Iaşi, într-un vagon deschis şi au urmat ani grei. Când aveam 17 ani, săracul tata a fost reţinut.

Am venit la Bucureşti şi i-am spus ministrului Justiţiei: «Suntem cinci copii acasă, cu o mamă bolnavă, iar tata e nevinovat. Vă rog frumos, dacă e nevoie, împuşcaţi-mă pe mine, pentru că mai sunt patru copii de crescut».”, a mai spus celebra actriţă.

DISTRIBUIE PE: