ULTIMA ORA! Rică Răducanu are probleme grave de sănătate!

Rică Răducanu trece prin momente teribile. Fostul mare fotbalist are probleme grave de sănătate și trebuie să se opereze de urgență.

Rică Răducanu a acuzat dureri insuportabile la genunchi din cauza unei boli care i-a creat insuficiență venoasă și edeme la nivelul membrelor.

Rică Răducanu are probleme grave de sănătate
„Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase,

cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală”, a declarat medicul lui Rică Răducanu, la Prima TV.

Medicul fostului fotbalist a dezvăluit că Rică Răducanu trebuie să se opereze de urgență, altfel riscă să dezvolte complicații și mai mari. În caz contrar, viața lui Răducanu ar fi pusă în pericol.

„Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o

embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a mai spus medicul lui Rică Răducanu.

Rică Răducanu trăiește un calvar din cauza pandemiei
Rică Răducanu are 75 de ani. De teama pandemiei de Covid-19, până să intre în spital, acesta s-a izolat în casă și obișnuia să apeleze la fiul său pentru a avea alimente.

”Pare că nu mai scăpăm de perioada asta nenorocită. Unde te uiți, la orice televiziune, numai de morți auzi. Mi-e și frică să mai ies din casă. L-am rugat pe fiu-miu să ne aducă alimentele de bază, ca să am cu ce trăi”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Rică Răducanu are și probleme cu banii
Rică Răducanu a dezvăluit că primeşte o pensie de 1.800 de lei pe lună după 50 de ani în câmpul muncii. Fostul mare internaţional român este la pământ cu banii şi face economie la orice.

Lui Rică Răducanu nu-i mai vine nici să se uite la televizor mult, pentru a nu consuma curent. Pensia de 1.800 de lei nu îi mai ajunge să îşi acopere cheltuielile curente. „O să facem economie la televizor, noi,

pensionarii. O să o lăsăm mai moale, mă mai uit doar o jumătate de oră. Am presimțit că va fi greu, încă de astă-vară. Închid lumina prin

casă, în urma soției. Noroc că ea este mai bine, cu sănătatea, le gătește nepoților, care învață online. Ne mai ajută cu bani fiul meu,

ne descurcăm cum putem, el a mai lucrat, pe colo-colo, ca antrenor”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

DISTRIBUIE PE: