ULTIMA ORĂ! Prima imagine cu Luiza Melencu, după ce ar fi fost găsită în Italia / VIDEO

Alexandru Cumpănaşu a fost cel care a aruncat bomba, în această seară, cu privire la situaţia Luizei Melencu.

Acesta spune că adolescenta ar fi fost găsită în Italia, iar Antena 3 a prezentat şi o primă fotografie cu tânăra despre care se presupune că ar fi Luiza Melencu.

În cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, acolo unde Alexandru Cumpănaşu a fost invitat, a fost prezentată şi o fotografie cu tânăra despre care se spune că ar fi Luiza Melencu.

În imagine nu se vede foarte bine chipul fetei, însă Alexandru Cumpănaşu spune că aceasta ar fi Luiza, iar familia ei a confirmat acest lucru.

Alexandru Cumpănaşu a dat vestea plin de emoţii, vineri seara, pe reţelele sociale. Într-un live pe care l-a făcut pe Facebook, acesta a subliniat clar şi răspicat că Luiza Melencu este în viaţă. În plus, acesta ar fi stat două zile în Italia, acolo unde a strâns informaţiile necesare cu privire la situaţia fetei.


„Am emoţii foarte foarte mari pentru că ideea este simplă, vă spun direct, am luat confirmarea familiei, am găsit-o pe Luiza.

Nu pot să vă spun unde. Dacă am găsit-o pe Luiza sigur că este şi Alexandra alături. Am stat în Italia două zile. Avem filmări şi poze, ştim unde se află.

Din păcate avem nevoie de ajutorul cetăţenilor şi al autorităţilor. Avem confirmarea familie că fata din poze este Luiza.

Începe o bătălie contra cronometru pentru găsirea de informaţii oriunde în această lume, pentru identificarea cât mai rapidă a locaţiei în care se află Luiza.

Am stat în Italia, alături de trupe speciale, fără a interveni în legea italiană, dar pot să vă spun că nu am crezut că o să trăiesc o asemenea bucătărie.

Vă spun cert că este în viaţă. Atât mama, cât şi bunicul au recunoscu-o şi este o emoţie uriaşă”, a spus Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

DISTRIBUIE PE: