ULTIMA ORA! Pompierii au sistat operațiunea de căutare a băiatului de 8 ani, în bazinele de colectare. Mama copilului a facut un nou anunt

Noi informații despre copilul de opt ani din Constanța care a dispărut fără urmă. Pompierii au oprit căutările în cele trei bazine de colectare din localitatea Pecineaga, informează România TV. Trupul micuțului Alexandru nu a fost găsit acolo. În tot acest timp, mama face acuzații grave și spune că tatăl copilului este vinovat.

Pompierii au sistat operațiunea de căutare a băiatului de 8 ani, în bazinele de colectare şi de deversare a dejecţiilor de la o fermă din apropiere. Ei au golit de reziduuri toate cele trei bazine, dar copilul nu a fost găsit.

Iulian este însă căutat în continuare de poliţişti atât în Pecineaga, cât şi în localităţile din apropiere. Oamenii legii au văzut înregistrări de pe camerele de supraveghere aflate în zona dispariţei şi au audiat martori noi.

Între timp, mama băieţelului aduce acuzaţii haluciante. Femeia consideră că vinovat de dispariţia fiului ei este chiar tatăl acestuia. Ea spune că bărbatul a vrut să se răzbune pe ea şi de aceea l-ar fi dat intenţionat de acasă pe băieţel. De când s-au despărţit, mama spune că nu a fost lăsată să îşi vadă copilul, iar acesta este ameninţat şi batut fără milă de tatăl lui.

Şi locuitorii din Pecineaga susţin că tatăl băiatului a anunţat cu întârziere dispariţia copilului, Iulian fiind de negăsit de dimineaţa. Apoi, spun oamenii, când autorităţile, dar şi localnicii au plecat la căutări, el a stat în faţa crâşmei din centrul comunei, a băut şi a fumat.

„Noi am trecut de mai multe ori prin centrul comunei şi ne-am întrebat cum poate să stea omul ăsta să sprijine gardul crâşmei când ar fi trebuit să rupă pământul. Culmea este că la căutări au participat şi copii din comună, numai el nu”, mărturiseşte un bărbat care locuieşte în Pecineaga.

Iulian provine dintr-o familie dezorganizată, cu doi copii, el mai având o soră. Părinţii lor, care nu au fost niciodată căsătoriţi, trăiesc de pe o zi pe alta. Mama lor lucrează vara la un hotel, iar tatăl lor cu ziua.

Băiatul de 8 ani a dispărut sâmbătă din fața casei, în timp ce se afla la joacă, cu rolele. Este căutat fără încetare de atunci de sute de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari. Întreaga zonă a fost survolată cu un elicopter, iar Garda de Coastă a verificat împrejurimile cu camere cu termoviziune. Din păcate, până acum, copilul nu a fost găsit.

DISTRIBUIE PE: