ULTIMA ORA! Fiul Andreei Mantea, agresat la școală. David a venit acasă plin de vânătăi pe corp: ”Vreau să se apere”

Andreea Mantea a răbufnit, asta după ce vedeta TV a mărturisit că fiul ei a fost agresat la școală. Prezentatoarea TV a precizat că cel mic nu a văzut lucrurile atât de grave, însă când a ajuns acasă bruneta a descoperit că acesta era plin de vânătăi.

Andreea Mantea e foc și pară, asta după ce a mărturisit că fiul ei a venit într-o zi plin de vânătăi de la școală. Prezentatoarea TV a precizat că cel mic e foarte cuminte și foarte bun, astfel că încearcă să facă rău nimănui, însă în schimb a fost agresat la școală.

David, fiul Andreei Mantea, a fost agresat la școală
Vedeta a precizat că deși cel mic i-a mai spus că unul dintre colegii săi nu-l lasă în pace, la un moment dat David, în vârstă de 6 ani, a venit acasă vânăt pe tot corpul, iar atunci Andreea Mantea a răbufnit.

Prezentatoarea TV a spus că i-a mărturisit celui mic că în astfel de situații trebuie să se apere, deoarece lucrurile sunt destul de grave. În schimb, David i-a spus că el nu poate să lovească copiii.

Prezentatoarea TV a spus că i-a mărturisit celui mic că în astfel de situații trebuie să se apere, deoarece lucrurile sunt destul de grave. În schimb, David i-a spus că el nu poate să lovească copiii.

„Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave.

Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic. Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez.

Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil”, spunea Andreea Mantea într-o emisiune TV.

David nu are o relație bună cu tatăl lui

David e băiatul Andreei Mantea din relația pe care vedeta a avut-o cu luptătorul Cristi Mitrea. Inițial bărbatul nu

și-a recunoscut copilul, însă după o perioadă și-a dat seama că într-adevăr e vorba de fiul lui.

Vedeta a povestit într-o emisiune TV că a încercat să facă ca relația tată-fiu să fie una bună, însă și-a dat seama că cel

mic nu preferă să meargă la el și astfel că nu îl poate forța. Acum aceștia nu mai țin legătura.

”Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie

ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea”, a spus Andreea Mantea. scrie spynews.ro

DISTRIBUIE PE: