ULTIMA ORA! Document OFICIAL: Complicitatea polițiștilor în crimele de la Caracal!

Alexandru Cumpănașu a postat pe o rețea de socializare un document oficial despre complicitatea polițiștilor în crimele de la Caracal!

Folosindu-se de hashtagul „112vreausătrăiesc”, unchiul Alexandrei Măceșan, una dintre fetele ucise de Gheorghe Dincă spune că are dovada prin care oamenii legii nu au sărit în ajutorul tinerei.

Cumpănașu a prezentat un pasaj din raportul întocmit despre acțiunea polițiștilor.

Alexandru Cumpănașu, document oficial despre complicitatea polițiștilor în crimele de la Caracal!

„#112vreausatraiesc. Document oficial. Dovada complicitatii politistilor si procurorilor la posibila moarte a Alexandrei. Dragi prieteni, a-20-a zi de la disparitia Alexandrei. Un calvar care continua. Am plecat spre Caracal, devenit un loc al ororilor.

Nemernicia nu are limite, complicii criminali din MAI si Parchet sunt niste rebuturi umane. Va rog sa cititi mai jos un pasaj din un raport oficial intocmit despre actiunea politistilor si procurorilor.

Timp de 2 saptamani politistii au sustinut pe surse si prin sindicate ca nu au salvat-o pe Alexandra pt ca i-au oprit procurorii.

Cititi si va minunati ce pace s-a facut acum: …intrucat lucratorii de politie ce au verificat locuinta lui Dinca Gheorghe, nu au identificat indicii de savarsire a unei infractiuni flagrante in derulare, au prezentat speta mai departe.

Acuze dure făcute de Alexandru Cumpănașu

Adică procurorului Popescu Cristian Ovidiu si Prim Procurorului Zavoianu Catalin Alexandru, procurorului Vasilescu Liviu de la DIICOT precum si conducerii politiei Municipiului Caracal precum si reprezentantilor IPJ OLT, CARE, DE COMUN ACORD, au decis ca perchezitia domiciliara sa fie efectuata indepand cu ora 06;00. .”

Voi reveni cu alte pasaje. Nu mai am puterea sa injur, sa ma revolt. Dar va spun atat: TOTI ASTIA VOR AJUNGE IN PUSCARIE.

Pai cum dracu nu era infractiune flagranta cand aveau dovada de la 112 ca fetita asta minunata declarase ca este violata, batuta, legata, rapita!!!!!.

Asa ca DE COMUN ACORD cu tot poporul roman am hotarat sa nu ma las pana nu intra toti acestia in puscarie. MOR CU VOI DE GAT!”, a postat Alexandru Cumpănașu, potrivit fanatik.ro

DISTRIBUIE PE: