Ultima Ora! Din păcate, Kamara a făcut anunţul despre fiul său. Strigătul disperat al artistului…

Kamara continuă lupta pentru ca fiul său să aibă o viață normală. După numeroase intervenții, micuțul

Leon se pregătește de a opta operație, ce va avea loc în Spania. Costurile sunt și de această dată ridicate, însă nimic nu pare imposibil pentru părinții micuțului.

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat la naștere cu tetrapareză spastică, iar de atunci se lupăt pentru a duce o viață normală.

Leon și-a petrecut majoritatea copilărie în spitale și înconjurat de medici, însă asta nu l-a oprit să se bucure de tot ce este în jurul lui. Este un băiețele energic, inteligent și a moștenit talentul muzical al tatălui său.

Din fericire toate intervențiile pe care le-a suferit până acum au dat roade și încep să se vadă progresele, însă lupta nu s-a terminat. În curând micuțul Leon va suferi o altă intervenție chirurgicală, a opta.

Leon este bine acum, tocmai ce a venit de la Timișoara, a fost internat, pentru că a făcut recuperare medicală, acolo a putut să facă mai intens pentru că sunt anumite aparate speciale care i-au stimulat mușchii destul de mult.

Urmează să mergem în Spania, în luna martie, la control și medicii să decidă dacă o să fie operat pentru a opta oară.

De această dată, intervenția presupune partea de alungire a mușchilor de la mâini, dar și de la picioare, iar costul ajunge la 5.000 de euro”, a declarat Oana, mama lui Leon pentru playtech.ro

„Este super inteligent”

Deși a avut o copilărie atipică, Leon a dovedit că este un luptător și nu a lăsat afecțiunea pe care o are să îl răpună. Se bucură de viață, este curios și vrea să facă tot mai multe lucruri.

Mai mult, a moștenit talentul muzical de la tatăl său și nu ezită să își încânte părinții cu tot felul de melodi.

“Ne bucurăm de copil, este copilul nostru. Este super inteligent, cântă, și asta ne bucură sufletele. Sperăm să se facă bine cât mai repede.

Cât despre numărul de intervenții finale, care ar trebui făcute, nu știu. Totul depinde de medici, noi facem tot posibilul ca Leon să fie sănătos și să îi fie bine”, a mai spus Oana, pentru sursa citată.

De-a lungul timpului mulți oameni au fost alături de Leon și l-au ajutat așa cum au putut. Kamara și Oana au deschis trei conturi

în care cei care își doresc pot dona bani pentru ca micuțul să poată avea parte de toate tratamentele necesare: RO37BACX 0000001712976001 – RON, RO10BACX 0000001712976002 – EUR, RO80BACX 0000001712976003 – USD. scrie cancan.ro

DISTRIBUIE PE: