ULTIMA ORA: Ce au gasit anchetatorii pe fundul unui lac, intr-o valiza! Rasturnare de situatie in cazul de la Caracal

După ore întregi în care au cercetat fiecare metru dintr-un lac din Caracal, scafandrii au făcut o descoperire înfiorătoare. Ei au găsit o valiză grea, iar când au deschis-o, s-au cutremurat. Lacul din apropierea locuinţei lui Gheorghe Dincă este cercetat de scafandri, în căutarea unor noi probe.

Scafandrii au făcut o descoperire înfiorătoare într-un lac din Caracal

Rămășițe de oase, haine și încălțăminte au fost găsite într-o valiză, pe care scafandrii au scos-o dintr-un lac aflat la un kilometru de casa bărbatului bănuit că a ucis fetele dispărute din Caracal.

Osemintele au fost imediat preluate de către medicii de la Medicina Legală. În plus, scafandrii au scos și un sac din apă. Nu se știe pentru moment ce se află în interior, însă ar putea fi vorba tot despre oseminte omenești sau de animale.

Gheorghe Dincă a fost ARESTAT pentru trafic de minori şi viol

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de viol şi trafic de minori. Monstrul din Caracal, suspectul în cazul Alexandrei Măceșanu, despre care există indicii că a fost ucisă, a fost dus astăzi la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de viol şi sechestrare de persoane.

Totul s-a petrecut cu puțin timp înainte de opra 14:00, iar în faţa instanţei erau mai multe persoane care protestau. Vă reamintim că bărbatul a fost reţinut în această dimineață pentru viol şi sechestrare de persoane, dar nu şi pentru crimă.

DISTRIBUIE PE: