A uitat-o Arșinel pe Stela Popescu? Acesta are deja o nouă parteneră de scenă cu care pleacă în Spania

Chiar daca nu au trecut decat cateva zile de la trecerea in nefiinta a actritei Stela Popescu, Alexandru Arsinel, partenerul de scena al acesteia a gasit de cuviință sa treaca peste acest moment dificil, tot pe scena intr-un spectacol in Spania.

Multi dintre noi ne-am fi asteptat ca, macar pentru o perioada, acesta sa stea departe de scena, in semn de respect fata de fosta sa partenera de spectacole.

Arsinel nu numai ca nu a facut acest lucru, insa a gasit de cuviinta sa plece in Spania unde va sustine cateva spectacole alaturi de colegii de la Constantin Tanase. Mai mult, se pare ca acesta si-a gasit si o partenera de scena in persoana tinerei actrite Ana Maria Donosa, dupa cum informeaza Click.ro

Mergand poe aceasta linie, s-a vorbit de-a lungul timpului ca Arsinel ar fi un tip destul de avar, căruia ii plac bani. In urma cu cateva luni, in presa a aparut informatia ca Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase, incaseaza anual pensie de revolutionar, desi in zilele fierbinti din decembrie 1989 se afla la locul de munca, inregistrand scenete pentru Revelion!

Peste 3000 de lei lunar ii intra lui Arsinel in conturi ca urmare a acestui statut. Mai mult, generalul Dan Voinea a accentuat si aspectul ca Arsinel era secretar de partid pe vremea lui Ceausescu, dezvaluind ce s-a intamplat pe 22 decembrie 1989:

„La Teatrul de Revista, care era acolo, Arsinel era secretar de partid, iar in biroul lui s-a facut comandamentul unitatii care a actionat pe Calea Victoriei”. Conform unor surse de incredere, pe 22 decembrie Arsinel si alti 37 de actori aveau planificate inregistrarea la Radio a unor simple momente umoristice, impanate si cu diverse multumiri adresate Partidului, asa cum era obiceiul vremii.

DISTRIBUIE PE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *