Tun senzațional dat de Teodora, fiica lui Gigi Becali. Cum a pus mâna pe milioane de euro

Teodora Becali este una dintre cele mai tinere milionare din România. Fiica latifundiarului din Pipera are o situație materială foarte bună, iar, recent, șatena a pus mâna pe o sumă impresionantă de bani. La 26 de ani, fata cea mare a patronului FCSB se poate lăuda cu o adevărată avere strânsă. Se pare că șatena-i calcă pe urme celebrului său tată, fiind o femeie de afaceri de succes. relateaza playtech.ro

Cum a devenit Teodora Becali milionară în euro

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali este unul dintre cei mai controversați, bogați și cunoscuți afaceriști din România. Flerul pentru afaceri pare a fi o moștenire de familie, lucru pe care l-a insuflat și fiicei sale Teodora.

Tânăra în vârstă de 26 de ani se poate lăuda cu o adevărată avere strânsă în conturile sale bancare. Recent, Teodora Becali a dat lovitura după ce a vândut familiei Cobâlaș un teren de 2 hectare pentru o sumă fabuloasă.

Terenul se află în zona corporațiilor din Pipera, acolo unde patronul celor de la FCSB i-a vândut un teren și lui Dumitru Dragomir. Potrivit celor de la profit.ro, contractul de vânzare-cumpărare „spune” că Teodora Becali, fiica latifundiarului, a primit peste 4,6 milioane de euro pentru afacerea dusă la bun sfârșit.

Teodora Becali a înființat o firmă de imobiliare

Aceasta nu este prima dată când cele două familii colaborează din punct de vedere profesional. În trecut, grupul Catted, condus de Tudor Cobâlaș, a construit aproxmativ 70 de locuințe în zona Pipera pe terenuri cumpărate tot de la familia Becali.

Cele două hectare cumpărate acum de la Teodora Becali, pe suma de 4,6 milioane de euro, au intrat în posesia familiei celebrului afacerist. Conform proiectului, Tudor Cobâlaș vrea să construiască mai multe clădiri cu două etaje, în total fiind vorba despre 140 de apartamente.

Jurnaliștii de la Playsport susțin că, în acest proiect, este prevăzută și o suprafață de 234 de metri pătrați pentru spații comerciale. Pentru construcția acestor clădiri de 2 etaje, familia Cobâlaș s-a asociat cu antreprenorul Adrian-Roland Țăruș.

Teodora Becali și soțul ei au înființat firma „Becali Imobiliare” prin care a inițiat dezvoltarea unui ansamblu rezidențial de 200 de apartamente. Și fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, este implicată în aceste afaceri imobiliare. Se pare că flerul pentru afaceri se moștenește în neamul lui Gigi Becali, lucru ce sigur îl bucură nespus pe celebrul latifundiar.

DISTRIBUIE PE: