Trei fete au bătut și umilit o minoră de 13 ani, în Târgu Jiu. Amenda primită de părinți

Un nou caz de violenţă între adolescenţi şochează opinia publică. Imagini revoltătoare apărute pe reţelele sociale arată cum o elevă de 13 ani este bătută şi umilită de alte fete.

Imaginile cu cele patru fete, şi ele minore, care o lovesc pe adolescentă de 13 ani au devenit imediat virale în mediul online. Victima lor a fost umilită timp de mai multe minute, de faţă fiind şi un băiat. Acesta a înregistrat aproape tot incidentul şi de abia la final spune că nu e în regulă ce s-a întâmplat. Culmea este ca fata bătută era prietenă cu două dintre agresoarele sale şi se cunoşteau de ani buni. Acasă tânăra nu a povestit nimic până la apariţia imaginilor.

De abia după ce imaginile au apărut în mediul online, autorităţile au intrat pe fir şi au deschis mai multe anchete pentru a stabili ce s-a întâmplat. Agresoarele au avut de dat explicaţii în fața poliţiştilor şi a asistenţilor de la Protecţia Copilului.

Incidentul de la Târgu Jiu are loc cu doar câteva zile înainte de începerea anului şcolar.

Cele patru tinere care au agresat-o pe faţă sunt anchetate pentru lovire şi alte violențe. Pentru că una dintre ele i-a luat victimei o haină, e posibil ca aceasta să fie acuzată şi de tâlhărie.

Poliștii i-au amendat cu 500 de lei pe părinții tinerilor implicați, patru bărbați și o femeie. Amenda a fost dată conform Legii nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

DISTRIBUIE PE: